Zorg goed voor jezelf met Garnier

Zorg goed voor jezelf, dan straal je. Het motto van Garnier geldt voor ons allemaal! Onderzoeken hebben uitgewezen dat als je goed in je vel zit, dat je automatisch aantrekkelijker en zelfverzekerder overkomt op anderen. Dit kan je dus helpen om net die promotie te krijgen die je wilde, of de partner van je dromen aan de haak te slaan.
Gelukkig heeft Garnier producten die ons allemaal helpen goed voor onszelf te zorgen. Want dat extra beetje liefde voor jezelf zal je zeker helpen om te stralen!

Een oude franse reclame voor Ambre Solaire

Een oude franse reclame voor Ambre Solaire

Garnier is er om te blijven. Al meer dan honderd jaar ontwikkelen zij de beste en fijnste beauty-producten voor jong en oud. In 1935 ontwikkelde zij bijvoorbeeld de Ambre Solaire lijn; zonbescherming die tot op de dag van vandaag iedereen beschermt tegen de schadelijke effecten van zonnestralen. Maar niet alleen de Ambre Solaire lijn is innovatief. In 1960 ontwikkelde zij misschien wel een van de grootste innovaties tot op heden: de eerste doe-het-zelfkleuring. Hiermee kon je, in het gemak van je eigen huiskamer/badkamer je eigen haar verven in plaats van de salon. Tot op de dag van vandaag is dit een enorme hit. En als na het verven je haar wat extra liefde en aandacht nodig heeft, vind je bij Garnier de beste en fijnste haarverzorgingsproducten zoals de Loving Blends serie, een lijn shampoo’s, conditioners en maskers met de mildste ingredienten, verrijkt met allerlei goeds uit de natuur.

Naast haarverzorging en zonverzorging heeft Garnier nog een groot assortiment aan lichaams- en gezichtsverzorgingsproducten. Van het reinigen tot het verzorgen van je lichaam en gezicht, Garnier heeft het.

 

 

Zoals eerder vermeld: Garnier is hier om te blijven. Al meer dan honderd jaar helpen ze ons om goed voor onszelf te zorgen, en dat blijven ze doen. Bovendien zijn alle artikelen nu extra scherp geprijsd, want het volledige assortiment van Garnier heeft nu maar liefst 35% korting op Drogisterij.net! (actie loopt t/m 18-06-2017)

Vind het gehele assortiment hier:

garnier garnier                 garnier banner 460