Zomers Zwanger met Inna Suncare!

Zwanger zijn in de zomer is niet altijd een pretje. Opgezette enkels, hitte en vermoeidheid zijn een vervelende combinatie. Allerlei extra zorgen komen met je mee op het moment dat je zwanger bent in hartje zomer. Drink ik wel genoeg, rust ik wel genoeg, mag ik wel in de zon? Gelukkig hoef je je daar voortaan geen zorgen meer om te maken, want Inna Suncare heeft daar een oplossing voor!

zomer zwanger 2

Inna Suncare is speciaal ontwikkelt om zwangere vrouwen te beschermen tegen de zon. Dankzij alle hormonen reageert je huid anders dan normaal gesproken op de zon. De zon heeft veel voordelige effecten in je zwangerschap. Zo heeft onderzoek uitgewezen dat voldoende vitamine D in je zwangerschap het risico op zwangerschapsdiabetes, zwangerschapsvergiftiging en een laag geboortegewicht verkleint. Maar teveel zon kan ook nadelige gevolgen hebben, zeker als je zwanger bent. Het is daarom heel belangrijk om je huid goed te beschermen in je zwangerschap!

Met Inna Suncare ben je hiervan verzekert. Het bevat allerlei unieke ingredienten die ervoor zorgen dat je beschermt bent tijdens de zonuren en helpt ook de kans op striae en zwangerschapsmasker te verminderen.
Tijdens je zwangerschap neemt, door je hormonen, de pigmentproductie in je huid toe. Met name in je hals en gezicht kun je hierdoor pigmentvlekken ontwikkelen; het zogenoemde zwangerschapsmasker. Blootstelling aan de zon zorgt dat je hier sneller kans op maakt omdat je melanine dan aangemaakt wordt, maar de zon mijden is niet altijd mogelijk. Inna Suncare helpt je hierbij door je voldoende te beschermen.

Striae zijn de welbekende groeischeurtjes. Doordat de huid te snel groeit, ontstaan er onderhuids lijnvormige scheurtjes. Deze kunnen van rood tot paars tot blauw kleuren, en worden vaak na langere tijd lichter. Vooral op je buik, borsten en rond je benen kunnen in de zwangerschap striae onstaan. Inna Suncare houdt de huid elastisch en vermindert dus de kans op striae in je zwangerschap.

Zelfs als je al een kleurtje hebt, is het belangrijk goed te smeren in je zwangerschap. Inna Suncare komt in twee verschillende SPF, namelijk SPF50 en SPF30. Ook als je normaal gesproken nooit verbrand raden we aan om in je zwangerschap minstens te smeren  met factor 30. Blijf in de hoge zonuren uit de zon (gemiddeld van 12:00-15:00) en smeer je daarbuiten royaal en regelmatig in. Zo kom jij zwanger de zomer door!

Nu bij Drogisterij.net: Inna Suncare producten met wel 50% korting! Schaf jouw producten nu aan:

inna suncare

Dit bericht was geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permanente link.