Wratjes, waterwratjes en steelwratjes verwijder je gemakkelijk zelf!

Wratjes, waterwratjes en steelwratjes kun je gemakkelijk zelf verwijderen met de wrattenproducten van HeltiQ. De werking van de producten is gebaseerd op de effectieve huisartsmethode, waarmee je de wratjes verwijdert door ze te bevriezen. Het bevriezen van wratjes is een betrouwbare methode die al jarenlang wordt toegepast en bewezen effectief is. Ondanks dat het allemaal wratjes zijn, vragen ze ieder een andere behandelmethode. Weten hoe? Bekijk dan hier de 3 instructievideo’s voor het behandelen van hand- en voetwratten, waterwratjes en steelwratjes.

HeltiQ Wratweg effectiever dan vele andere methodes

Iedereen kent wel de gewone wratten op handen en voeten. Met HeltiQ Wratweg verwijder je deze door ze te bevriezen. Een zeer effectieve methode versus de aanstipmethode met een zuur.
Met HeltiQ Wratweg zie je veelal met één behandeling van slechts 10 seconden al na 10 – 14 dagen resultaat, waarbij je met het aanstippen met een zuur vaak meerdere keren moet aanstippen en weken verder bent voordat je enig resultaat ziet. De methode van het aanbrengen van koude rechtstreeks op de wrat is een unieke eigenschap van wratweg, wat de behandeling effectiever maakt dan alternatieve bevriezingsmethodes. Bij alternatieve bevriezingsmethodes komt de koude niet rechtstreeks op de wrat, waardoor er veel koude verloren gaat. Doordat wratweg de koude rechtstreeks op de wrat aanbrengt en de wrat afsluit met de kap, kan de koude niet weg waardoor het zich puur op de wrat richt. Hoe kouder de wrat wordt behandeld, hoe effectiever de behandeling. Weten hoe het werkt? Bekijk hier de instructievideo.

HeltiQ Wratweg ook geschikt voor waterwratjes

Ook waterwratjes kunnen met HeltiQ Wratweg worden behandeld. Door waterwratjes lichtjes te bevriezen drogen ze uit, zullen ze minder gaan jeuken en verdwijnen ze sneller. Doordat waterwratjes na de behandeling minder jeuken zal je kind minder gaan krabben waardoor verdere besmetting op het eigen lichaam of op dat van andere kinderen wordt voorkomen. Daarnaast wordt de kans op het ontstaan van littekens ook kleiner. Ook bij het behandelen van waterwratjes omsluit je het waterwratje met de kap waardoor de koude niet weg kan en het zich puur op het waterwratje kan richten. Al met één behandeling van slechts 5 seconden zie je al na 10 – 14 dagen resultaat. Weten hoe het werkt? Bekijk hier de instructievideo.

Kleine huidflapjes in de nek of onder de oksels? Verwijder ze met HeltiQ Steelwratjes

Steelwratjes, zijn zachte, goedaardige huiduitstulpingen in de vorm van een bobbeltje of steeltje die met name ontstaan in de hals, nek of onder de oksels of borsten. Met HeltiQ Steelwratjes, verwijder je het steelwratje door deze te bevriezen. Door vooraf de bijgeleverde beschermpleister om het steelwratje te plaatsen bescherm je de omliggende gezonde huid en kan de behandeling zeer precies worden uitgevoerd. Na de behandeling valt het steelwratje veelal na 10 tot 14 dagen van de huid en wordt de nieuwe, gezonde huid zichtbaar. Vaak is een enkele behandeling al voldoende. Weten hoe het werkt? Bekijk hier de instructievideo.


Verwijder nu gemakkelijk zelf je wratjes met Heltiq! Kijk op www.heltiq.nl voor meer informatie en advies over wratten, waterwratjes en steelwratjes of bestel direct bij Drogisterij.net! Veilig en vertrouwd, zoals je van ons gewend bent!

Dit bericht was geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permanente link.