Voorkom pijnlijke schuurplekken met Smoovall en Vevina

geen schuurplekken blog

De zomer is eindelijk hier en dat betekent: blote benen in jurkjes, rokjes en korte broeken! Heerlijk koel is het om met je blote benen in de zomer over de boulevard te flaneren of een stukje te gaan fietsen. Maar au… Daar is ‘ie: huidschuring. Wat is het, en belangrijker: wat doe je ertegen?Huidschuring (skin chafing in het engels) ontstaat wanneer de zoutkristallen in je transpiratie gaan schuren, door middel van huid-op-huid contact en huid-op-stof contact. De bekendste plek is de plek tussen de dijen, waar de huid door de warmte en wrijving al gauw rood en geïrriteerd kan worden. Maar ook bij je borsten, oksels, buik, tepels en andere plekken op je lichaam kun je last hebben van schuurplekken. Dit is zonde, want het onthoudt je het plezier van het dragen van een rokje, of jurkje, of korte broek!

Smoovall-logo

Tegenwoordig zijn er revolutionaire producten te vinden die deze huidschuringsplekken voorkomen. Een van deze middelen is Smoovall, de huid-contact-spray. Smoovall is een kleine spray, die je op de plekken aanbrengt waar je de schuringsplekken verwacht. Even laten intrekken (30 seconden) en je bent klaar om te gaan! Smoovall belooft een minimale werking van maar liefst 4 uur en beschermt tegen alle vormen van huidschuring. Of je nou met een jurkje langs de boulevard wil slenteren of een grote hardloopwedstrijd gepland hebt, Smoovall is er voor je!
Smoovall is hitte- en waterbestendig, dus zelfs als je zweet ben je beschermd tegen schuring.

 

vevina

Vevina Friction Protection Cream is een huid-contact-crème. Deze crème beloofd ook de schuring tegen te gaan en het dragen van jurkjes in de zomer weer aangenaam en comfortabel te maken. Het is een vrij platte tube dus makkelijk mee te nemen in je tas. Er zit 30ml in de tube en dit is genoeg voor een lente en een warme zomer! Het gebruik is simpel: smeer de crème op de plekken waar je de schuring verwacht en laat even intrekken. Trek dan je jurk of rok aan en ga! Je kunt weer heerlijk alles ondernemen zonder last van schurende huidplekken.   Ook is Vevina vrij van parfum. De crème is waterbestendig en zweet zal dus geen invloed hebben op de werking.

Smoovall en Vevina zijn verkrijgbaar bij Drogisterij.net. Schaf nu jouw exemplaar aan en ga een zomer vol jurkjes en zonder schuurplekken tegemoet!

Smoovall
Vevina