A. Vogel Atrosan natuurlijke oplossing bij spierpijn en stijve gewrichten

Voor een snel herstel op lichaamseigen manier

Stijve spieren bij het opstaan? Spierpijn in de armen na een paar uurtjes tuinieren? Of een stijve nek of schouders na een lange werkdag? Bijna de helft van de Nederlanders heeft regelmatig tot dagelijks last van spierpijn en stijve gewrichten. Ernstig? Nee, gelukkig niet. Vervelend is het wel. Met name omdat het ons doen en laten flink kan beïnvloeden.

 

Wat helpt? De doorbloeding bevorderen!

Uit onderzoek blijkt dat spierpijn en stijve gewrichten vooral in de rug (58%), nek (40%) en schouders (40%) zit. Laat dit nou juist de lichaamsdelen zijn die we bij bijna iedere beweging gebruiken. En dus worden we ook iedere keer weer geconfronteerd met pijnlijke, stijve spieren en gewrichten. Als we lopen, als we fi etsen, als we werken, als we het huishouden doen… continu. Wat helpt? De doorbloeding bevorderen. Hierdoor versnelt de afvoer van afvalstoffen, maar ook de aanvoer van
voedingsstoffen en reparatiestoffen. En dat zorgt ervoor dat spierweefsel sneller herstelt.

 

‘ Beoordeeld met een 9,3 door gebruikers’

 

Hoge concentratie Arnica montana

Arnica montana (valkruid) staat al jaren bekend als krachtige, natuurlijke hulp bij het bevorderen van de doorbloeding. Atrosan Spier- en Gewrichtsgel van A.Vogel* is een makkelijk smeerbare, rap intrekkende en snel pijn stillende ge l met maar liefst 50% Arnica montana. In deze hoge concentratie zorgt de Arnica voor een snelle stimulering van de lokale doorbloeding, waardoor uw lichaam krachtig ondersteund wordt om zelf aan de slag te gaan met het herstellen van de spieren en u sneller weer soepel bent. Zodat u weer kunt doen en laten wat u zelf wilt.

A. Vogel Atrosan gel

A.Vogel Atrosan Spier- en Gewrichtsgel is verkrijgbaar in een verpakking van 100 ml bij drogist, apotheek, supermarkt en gezondheidswinkels. Adviesprijs €9,99.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* Traditioneel kruidengeneesmiddel op basis van Arnica montana, lees voor gebruik de bijsluiter. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik.