Vaderdag: wat geef je?

vaderdag cadeau's cadeautips

Één dag in het jaar eren we de grootste helden in ons leven: papa’s! Of het nou een vader, een opa, of een stiefvader is, zondag 18 juni is dé dag om ze lekker in het zonnetje te zetten! Ieder jaar is het weer een grote moeite om uit te zoeken wat je aan jouw held kunt geven. 

Begin de dag met een lekker ontbijt op bed. Maak vers gebakken broodjes, vers fruit, een gekookt eitje, zet er een leuk bloemetje bij en maak het gezellig. Wie zegt dat dit alleen voor moeders is liegt, want ook vaders vinden het leuk om verrast te worden met een ontbijt op bed.
Ga met je vader naar buiten! Ga iets leuks doen, zoals een auto-tentoonstelling of een museum. Bedenk hierbij je vaders interesses. Houdt hij van geschiedenis? Neem hem mee naar een historisch museum. Houdt hij van natuur? Neem hem mee naar een mooi bos. De mogelijkheden zijn eindeloos!
Tot slot natuurlijk het kado. Hier kun je echt mee uitpakken, of je nou veel of weinig kunt veroorloven. Het gaat om het idee dat je iets geeft aan je vader wat precies is wat hij leuk vind. En onthoud hierbij: het komt uit een goed hart, dus je vader vind het ongetwijfeld geweldig.
Denk bijvoorbeeld aan een lekker luchtje. Veel mensen vinden dit cliché, maar de waarheid is: mannen nemen vaak de tijd niet om een lekker luchtje uit te zoeken. Daarom is dit een perfect kado om te geven. Voor de tien populairste herenparfums klik je hier.
Je kunt ook een kado geven dat aansluit op zijn andere interesses. Houd hij van sporten, spelletjes spelen, of misschien wel lezen? Dan kun je hier creatief mee worden en hem iets geven wat hij daarvoor goed kan gebruiken. De allerleukste kadootjes, in alle vormen, maten, prijzen en soorten, vind je op Drogisterij.net! Er zit absoluut iets tussen dat jouw vader op zijn speciale dag helemaal blij maakt.

Klik voor alle kadootjes voor Vaderdag op de afbeelding:

 

papapapa