De leukste Vaderdag cadeautips

vaderdag cadeau's cadeautips

Vaderdag komt er alweer bijna aan! Zondag 21 juni is het weer tijd om jouw vader te verwennen met een uitgebreid ontbijt, een heerlijke geschenksset of een ander leuk cadeautje. Weet jij niet wat je voor je vader moet kopen? Lees hier meer over al onze Vaderdag cadeau’s. 

Wat voor type is jouw vader? Is het meer een sportieve man, of juist een klassieke man? Voor iedere man hebben wij geschikte cadeaus uitgezocht, zodat de zoektocht naar een Vaderdag cadeau voor jou steeds makkelijker wordt! Klik op de kopjes om naar de cadeaupagina’s te gaan.

1. De stoere vader

Voor de stoere vader hebben wij een aantal ‘stoere’ geschenksets uitgezocht. Deze sets bestaan vaak uit een lekker frisse parfum/aftershave en iets lekkers voor onder de douche. Vooral de uitstraling van deze giftsets is strak, donker en stoer, wat het extra leuk maakt om weg te geven. Deze geschenksets zijn al te krijgen vanaf €6,72, maar dat moet je er natuurlijk niet bij vertellen 😉 
stoer1

2. De sportieve vader

Voor de sportieve vader is een parfum of een set voor onder de douche een beetje te standaard. Natuurlijk maak je hem er blij mee, maar hij heeft liever iets waar hij écht iets aan heeft. Denk dus even aan de sport die jouw vader doet en wat hij hierbij nodig heeft. Mist hij nog een fitnessmatje of is zijn springtouw versleten? Of zou je hem misschien blij kunnen maken met een dartbord?

sportief1

3. De klassieke vader

De klassieke vader kan een heerlijke parfum of douchegel juist enorm waarderen. De klassieke man kan erg blij worden van merken als Davidoff, Hugo Boss, Van Gils, Jean Paul Gaultier en Old Spice. Je maakt hem blij met een nieuw flesje van de parfum dat hij al jaren draagt, maar wat bijna op is. Ook zijn favoriete scheergel of shampoo zijn cadeaus die hij kan waarderen.

klassiek1

4. De verzorgde vader

Loopt jouw vader er altijd verzorgd tot in de puntjes bij? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor een geschikt cadeau! Ideaal voor de verzorgde man: een oor- en neustrimmer. Het lijkt misschien een gek cadeau om te geven, maar daar kun je sommige mannen erg gelukkig mee maken! Ook vind je onder deze categorie verzorgende producten voor de huid van Shiseido.

verzorgd1