Unieke aanbieding: Slowjuicer met 66% korting!

 

Nog een cadeau-idee nodig? Geef de Squeezeme Slowjuicer cadeau!

SqueezeMe SQ-01 is een super sterke slowjuicer voor het maken van verse sappen van groente en fruit. De SqueezeMe is eenvoudig in gebruik en makkelijk schoon te maken.

Wat doet een slowjuicer?

Met een slowjuicer maak je van je natuurlijke producten simpel en snel supergezonde sapjes voor jou en je gezin. Het is mogelijk om makkelijk groente en fruit te verwerken zonder dat de voedingsstoffen verloren gaan!

Een slowjuicer kneust en perst alle groente en fruit op een laag toerental. Hierdoor blijven alle waardevolle stoffen zoals vitaminen, mineralen, enzymen bewaard en rechtstreeks in het sap. Hiermee is de slowjuicer uniek ten opzichte van andere juicers: deze behoudt veel beter de voedingsstoffen.

In tegenstelling tot de conventionele sapcentrifuge maakt een slowjuicer op een zeer rustige en “langzame” manier sap van jouw groente en fruit.

Hierbij gebruikt een slowjuicer veel meer van de vrucht of van de groente-“substantie” en daardoor is de opbrengst aan sap dan ook groter. Omdat de slowjuicer “langzaam” sap maakt, komt er weinig zuurstof in het sap terecht – en dat is juist beter. Hierdoor kan je jouw vers gemaakte sap (afgesloten) langer goed bewaren in de koelkast – tot wel 72 uur. Ook kan je ervoor kiezen je sap in te vriezen, wel zo handig voor later.

Veel ouders juicen in het weekend en maken zo hun sap “vooruit” en vriezen het in. Bij het invriezen van sap verlies je slechts 5% van de voedingsstoffen. Op die manier heb je altijd een gezonde portie groente en fruit voor onderweg. Als jet het sap dus direct drinkt, dan krijg je de maximale vitamines, maar ontdooid sap uit de SqueezeMe slowjuicer heeft dus nog steeds 95% van de voedingswaarde.

Duurt ‘Slow’ ook ‘lang’? Helemaal niet!

Gaat het maken van een sapje met een slowjuicer dan ook heel langzaam? Zeker niet!

Gemiddeld maak je in 5 minuten 2 grote glazen sap – al is dat wel enigszins afhankelijk van het type fruit of groente dat je gebruikt. Maar vaak gaat deze vuistregel op.

De achterliggende techniek van de SqueezeMe slowjuicer is inmiddels jarenlang getest en ontwikkeld. Het koude persen levert gewoonweg meer rendement. En door de grote opening en de zelf aantrekkende schroef is de SqueezeMe slowjuicer 2 x zo snel geworden. Daarmee is hij veel makkelijker in gebruik dan de meeste andere slowjuicers op de markt.

Echt alle groente en fruit?

Wat wij bijzonder vinden aan de slowjuice techniek is dat je door de trage persing ook bijvoorbeeld spinazie, tarwegras of boerenkool kunt verwerken. En hoe lekker is het om een vleugje munt of koriander door je sap te verwerken? Of een 5 cm gemberwortel direct erbij doen. Dat kan allemaal met de slowjuicer van SqueezeMe.

Een slowjuicer is echt veelzijdig. Bijna alle groente en fruit kunnen met schil en al in in de slowjuicer. Dat is belangrijk omdat vlak onder de schil vaak de meeste voedingsstoffen zitten. Bedenk dat biologische groente vaak weinig tot geen bestrijdingsmiddelen bevatten en zorg er voor dat je de ingrediënten natuurlijk goed wast voor het persen.

Squeezeme Slowjuicer van €209,- voor €69,95 OP=OP

Nu kopen? klik hier