Stagiair(e) Marketing & Communicatie

Drogisterij.net is per februari 2018 op zoek naar een stagiair(e) Marketing en Communicatie. Tijdens je stageperiode zal je ondersteuning bieden aan de commerciële afdeling, waaronder aan de Marketing Manager. Als stagiair(e) werk je mee aan de marketing en communicatie van onze organisatie. Je krijgt de kans om aan de slag te gaan met verschillende, uitdagende projecten. Daarnaast is er de ruimte om jouw stageopdrachten uit te voeren. Uiteraard staan we altijd open voor nieuwe ideeën.

Waar ga je werken?
Drogisterij.net B.V. is in 1999 opgericht en is uitgegroeid tot marktleider op internet. Al sinds de oprichting is Drogisterij.net aanwezig in de top 100 van grootste webwinkels. Het team bestaat uit ruim 75 enthousiaste medewerkers die samen werken aan een mooie toekomst. Het bedrijf is gelegen aan de zeehaven van Stellendam. De klant staat centraal bij ons want een tevreden klant komt terug!

Wat verwachten wij van jou?
Je bent minimaal 3 tot 5 dagen per week beschikbaar en je volgt een mbo of hbo-opleiding in de richting van Marketing en Communicatie of Commerciële Economie. Je kunt goed zelfstandig werken en je hebt een echte hands-on mentaliteit.

Wat bieden wij jou?
Prettige werksfeer, uitdagende stageplaats en stagevergoeding. Daarnaast kom je te werken in een enthousiast en goed team.

Solliciteren
Ben jij opzoek naar een stageplaats? Twijfel dan niet en stuur je motivatiebrief en cv naar Anita van Soest via a.vansoest@drogisterij.net of bel voor meer informatie naar 085 015 00 73.