Sneeuw verwacht zaterdag! Bereid je goed voor!

Flinke sneeuwval en aan zee regen in combinatie met een harde wind kunnen zaterdag na kerst voor overlast zorgen in ons land.

Een depressie jaagt een storing met winterse neerslag richting Nederland. Dat gaat bij temperaturen net boven nul leiden tot de eerste mogelijke winterse ongemakken. De sneeuwval en regen kunnen zaterdag overdag tamelijk intensief worden.

Kerst verloopt nog groen. Het is zacht, afgelopen nacht zelfs recordzacht. De maxima liggen rond 12 graden. Met kerst valt er een bui en donderdag is het 7 graden. Vrijdag belooft het tamelijk zonnig te worden bij 3-5 graden.

De nacht naar zaterdag brengt vorst en vervolgens gaat er neerslag vallen. De dagen erna wordt het spannend. Hogedruk trekt het vasteland op en de gaat is hoe het hoog komt te liggen. Ook een nieuwe depressie nabij Schotland maakt het weer opnieuw interessant. De winter lijkt evenveel kans te hebben als zachter weer.

Bron: Telegraaf.nl

Als het gaat sneeuwen doe je een jas aan! Wingman, de winnaar van de IF Design Award!
Wingman_Condooms

Doe ’t nooit zonder …. maar wel bijna zonder!
Vrijen met een Wingman in plaats van met een gewoon condoom betekent minder onderbreking, lekkerder gevoel en veiliger gebruik. De ‘bijna zonder’ ervaring!
Makkelijker: in 2 seconden met 1 hand aan te brengen, zelfs in het donker. Dunner: extra dun, wat een natuurlijker gevoel geeft, en toch veiliger. Veiliger: geen hand-condoom contact, luchtvrij tuitje, nooit verkeerd om.
Hoe? Je pakt de Wingman bij zijn vleugels en rolt het condoom daarmee af tot de vleugels loslaten en….. Veel plezier verder!

De WINGMAN: het condoom dat je in 2 seconden, en met één hand kan omdoen. Dé oplossing om direct door te kunnen gaan met vrijen. Neem de Wingman aan de vleugeltjes tussen duim- en wijsvinger, leg ‘m op je erectie,
schuif ‘m naar beneden en trek de vleugeltjes los. Voilà. Doordat je het condoom zelf niet aanraakt, konden we extra dunne latex gebruiken. Stap nu over op de WINGMAN, dat is Safe, Sensual en Supersnel!

Direct klaar voor gebruik
In één beweging aan te brengen
Hygiënisch en per stuk in sachets verpakt
Condooms van kwaliteitslatex met glijmiddel en zaadreservoirs.

Elke man is anders. Voor een ‘almost without’ beleving van veilige seks, is de breedte-maat van het condoom belangrijk. Want een condoom moet passend zitten, niet te strak, niet te los. Wingman is zo nieuw dat het op dit moment alleen verkrijgbaar is in de meest courante maat. Die maat past volmaakt bij een erectie-omtrek van 11,5 tot 12 cm. De omtrek meet je door een meetlint rond de penis te wikkelen, bij voorkeur rond het midden. De mannen met een grotere of kleinere erectie-omtrek zijn nog even aangewezen op traditionele merken zoals MySize Condoms. Maar er wordt hard gewerkt om ook hen spoedig te bedienen met het Wingman concept. Met wat geduld is er straks een Wingman voor elke man.

Klik hier om naar de Wingman condooms te gaan of klik op het plaatje

wingman sneeuw

Een bericht schrijven