Slaap je slecht? Al van NOX Sleep Drink gehoord?

NOX Sleep Drink

NIEUW! NOX sleep drink

Heb jij ook wel eens last van slaapproblemen? Je bent zeker niet de enige. Uit recent onderzoek blijkt dat 58% van alle Nederlanders wel eens moeite heeft met in slaap vallen, of om door te slapen ’s nachts. Dit leidt ertoe dat je niet uitgerust wakker wordt in de ochtend.

Na drie jaar onderzoek en productontwikkeling, onder andere met financiering van de Nederlandse overheid, is er nu NOX Sleep Drink. NOX is het eerste 100% natuurlijke slaapdrankje waar je sneller mee in slaap valt, beter doorslaapt, en uitgerust wakker wordt. Nu verkrijgbaar bij Drogisterij.net

Waarom NOX?

Als je een actief leven leidt en veel van jezelf vraagt, kan het geen kwaad om even stil te staan bij de manier waarop je tot rust komt. Een betere aanloop naar slaap zorgt ervoor dat je sneller slaapt. Van diepere slaap rust je beter uit. Als je uitgerust aan je dag begint, krijg je meer voor elkaar. Good Nights, Great Days.

Wat zit erin?

Het hoofdingrediënt is Mulungu. Het Mulungu extract wordt in apotheken in Brazilië verkocht om slapeloosheid te behandelen en slaappatronen te reguleren. In samenwerking met een laboratorium gespecialiseerd in medicinale plantenextracten hebben wij Mulungu verwerkt in een blend met Valeriaan, Tilia en Passiflora.

Nox_2_400x400_versie2zonderrand

Ingrediënten van NOX Sleep Drink

Nox_400x400_versie2

Bestel hier NOX Sleep Drink