Sea-band: de natuurlijke oplossing tegen misselijkheid

sea band assorti

Iedereen die met de auto (of het vliegtuig) op vakantie is geweest weet wat een ramp het kan zijn: wagenziekte. Kinderen (of volwassenen) die de achterbank onderspugen omdat de bewegingen van het voertuig ze erg misselijk maken. Het kan de weg naar je vakantie behoorlijk vergallen. Wat doe je hiertegen?

sea band handenSea-band heeft de oplossing: het is een bandje dat door middel van zachte acupressuur een zachte druk uitoefent op het ‘Nei-Kuan’ drukpunt in beide polsen. Voor volwassenen en kinderen verkrijgbaar, is misselijkheid door reizen, chemo-kuur, narcose of zelfs zwangerschap verleden tijd. Het is niet slaapverwekkend en er zijn geen andere bijwerkingen bij. Effectief binnen enkele minuten!
Je kunt de Sea-band zo lang en vaak dragen als je wil. Wel kan er na langdurig gebruik opgezwollen handen ontstaan. In dit geval hoef je slechts het bandje af te doen, en trekt alles weer bij.

Voor elke vakantie, reis of andere gelegenheid is het een must om een Sea-band bij je te hebben. De recensies zijn lovend; de acupressuur werkt voor alle soorten van misselijkheid. Van zwangere vrouw tot klein kind op de achterbank.

Hoe gebruik je de Sea-band?
1. Plaats drie vingers aan de binnenkant van de pols met de top van de ringvinger onder de aanzet van de hand. Het Nei-Kuan punt ligt recht onder de top van de wijsvinger tussen de twee middelste pezen.
2. Plaats het knopje in benedenwaartse richting op het Nei-Kuan punt. Herhaal dit proces voor de andere pols. Voor het beste resultaat dient om beide polsen een band te worden aangebracht.
De banden kunnen zowel voorafgaande aan de reis als tijdens de reis worden omgedaan.

Nu tijdelijk 20%korting op de Sea-Band Tegen Reisziekte voor volwassenen en kinderen!* Haal jouw Sea-bandjes nu op Drogisterij.net!

 

*korting op geselecteerde producten. actie loopt van 19-06-2017 tm 02-07-2017