Schimmel… In je schoen?!

Je kent het wel. Je zet na de winter je laarzen en schoenen in de kast tot je ze er over een jaar weer uit kunt halen, om je slippers tevoorschijn te halen. Maar wat blijkt: in die teenslipper prijkt een geel gekleurde, keiharde teennagel. Een kalknagel heb je zo opgelopen: in het zwembad, op het strand, in de sauna, of elke andere plek waar meerdere mensen met blote voeten lopen. Jammer genoeg ben je hem niet zo snel kwijt als dat je hem oploopt. Je behandelt die nare nagel wekenlang om een beetje resultaat te zien. Is het dan niet jammer dat je één klein dingetje vergeet? Een dingetje waardoor jij jezelf elke keer opnieuw besmet met je kalknagel?

beach-blue-feet-37921

De nummer één reden van infectie en herinfectie van een kalknagel is via… Je eigen schoenen! Had je niet gedacht he? Toch is het logisch, want je schoenen draag je vaak achtereen en de bacterie kan zich makkelijk manifesteren in een warme, vochtige omgeving zoals je schoen. Door het dragen van de schoen infecteer je jezelf elke keer opnieuw en zijn alle behandelingen die je gevolgd hebt nutteloos. Best zonde als je erover nadenkt. Je zou toch denken; dáár moeten ze iets op verzinnen. En je wens is gehoord!

protectair

Protectair bied als enige de bescherming tegen kalknagel op alle vlakken, niet alleen de nagel.

 

 

Protectair heeft een gepatenteerde spray ontwikkeld waarmee jij heel gemakkelijk de schimmel in je schoen verslaat! De spray is tot wel 10 dagen werkzaam en zorgt dat de schimmel effectief gedood wordt, waardoor jij weer met een gerust gevoel in je schoenen kunt stappen. De speciale formule laat een onzichtbare coating achter die iedere keer dat jij in je schoen stapt opnieuw geactiveerd wordt. Zo ben je tot wel 10 dagen lang beschermd tegen een nieuwe besmetting. Protectair is de enige spray die zo lang beschermd en zorgt voor bescherming tegen besmetting keer op keer. Ook nadat je nagelbehandeling is afgelopen. Zo infecteer jij jezelf nooit meer en kun je de volgende keer met een gerust hart in je teenslippers stappen.

Voor de volledige behandeling van je kalknagel kun je ook de nagelkit bestellen: hierin zit een anti-kalknagel serum, een 10-days spray én vijf nagelvijltjes om te zorgen dat je behandeling optimaal kan werken. De spray is ook los te bestellen. Je vindt het assortiment hier!