Knallend feesten en lekker slapen tijdens de feestdagen

Heb jij ook zo’n zin in de heerlijke kerstborrels, Oud en Nieuw feestjes en het vuurwerk? Dat snapt natuurlijk iedereen. De feestdagen zijn geliefd door (bijna) iedereen.

Zorg je wel dat je nog een beetje rust krijgt tijdens de feestdagen? Tussen alle feestjes en bedrijvigheden door heb je echt je slaap nodig. En hoe kun je lekker slapen tijdens al die feestjes om je heen? Als je last hebt van het gebonk van het buurfeestje, of van de zwalkende feestgangers op straat, dan zijn de SleepSoft oordoppen perfect voor jou. De filteroordoppen zorgen voor een demping van al het lastige omgevingsgeluid. Wat dan wel weer handig is, is dat je je wekker nog wel kan horen! En een brandalarm ook, niet onbelangrijk in de tijd van vuurwerk. Gebruik ze daarom in je voordeel. Je kunt er tot wel 100x mee slapen! Dat betekent meer dan een kwartaal diepe, diepe nachtrust. En die rust kan je wel gebruiken als het super druk is!

Tijdens de vele feestjes die je ongetwijfeld gaat bezoeken tijdens Kerst en Oud en Nieuw is het belangrijk dat je je oren een beetje in gedachten houdt. Je wil natuurlijk niet dat je straks met een eeuwige piep of ruis in je oren loopt! Dit kun je heel gemakkelijk voorkomen door op ieder evenement oordoppen te dragen. De Alpine Party Plugs zijn hele fijne filteroordoppen die ervoor zorgen dat al het omgevingsgeluid, harde muziek en hard geschreeuw op het evenement gedempt wordt tot een veilig volume. De innovatieve filters zorgen ervoor dat je nog wel optimaal kan genieten van de muziek en het geluid: de kwaliteit hoef je niet op te geven. En zelfs op de kantoorborrel kun je je hart luchten, want de oordopjes zorgen er wel voor dat je nog steeds je collega’s kunt verstaan. Kom maar op met die slappe kantoorpraat!

Het is belangrijk dat je ook goed voor je oren zorgt. Januari is een tijd van goede voornemens, maar het is natuurlijk altijd fijn als je je eerste goede voornemen al binnen hebt! En als je daarvan ‘ik ga beter voor mijn oren zorgen’ maakt, dan heb je die punten alvast binnen 😉