Prevalin Direct, werkt volledig na 3 minuten!

Pak met Prevalin Direct de eerste symptomen van hooikoorts aan en voorkom een allergische reactie. Prevalin Direct werkt snel en effectief bij hooikoorts en werkt volledig na 3 minuten, dat is 5x sneller dan tabletten.

Hoe werkt Prevalin Direct?

Prevalin Direct werkt daar waar allergenen een allergische reactie teweegbrengen, op het neusslijmvlies. De unieke formule maakt de neus vrij van pollen en vormt  een ondoordringbare micro-gel barrière op het neusslijmvlies. Die voorkomt dat allergenen een allergische reactie veroorzaken. De micro-gel barrière werkt bij het begin van de allergische reactie, nog voordat de mestcel geïnfecteerd wordt en de histamine vrijkomt. Prevalin Direct is klinisch bewezen effectief. Bevat geen antihistamine of cortisone.

Hoe gebruik ik Prevalin Direct?

Prevalin Direct kan het beste worden gebruikt zodra je merkt dat het lichaam reageert op allergenen, voordat de allergische zich volledig ontwikkeld heeft.
Prevalin Direct verandert bij schudden in een vloeistof die je makkelijk in de neus sprayt. Spray 1 á 2 keer in elk neusgat, 2 tot 3 keer per dag (Prevalin Direct werkt 4 tot 6 uur). Het wordt aangeraden de neus goed te snuiten voor elk gebruik. Prevalin Direct is te gebruiken voor volwassenen, kinderen vanaf 12 jaar, atleten, en tijdens de periode van zwangerschap en borstvoeding.

Prevalin Direct vergeleken met hooikoortstabletten

Prevalin Direct is nu verkrijgbaar bij Drogisterij.net met 25% korting! Klik op de link om Prevalin Direct te bestellen www.drogisterij.net

Bron: www.prevalin.nl

Dit bericht was geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permanente link.

Één suggestie bij “Prevalin Direct, werkt volledig na 3 minuten!

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt de volgende HTML opmaak gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>