Ondersteun jouw weerstand*

Een gezonde voeding en leefstijl zijn de basis voor een goede weerstand. Ons lichaam kan zelf, op enkele uitzonderingen na, geen vitaminen en mineralen aanmaken; we moeten ze via onze voeding binnenkrijgen. Daarom is gezonde voeding met voldoende groente en fruit zo belangrijk. Een gezonde, gevarieerde voeding bevat verschillende stoffen die de weerstand kunnen ondersteunen, zoals de vitaminen A, B6, B11 (foliumzuur), B12, C, D en mineralen zoals zink, ijzer en selenium.

Iedereen zal beamen dat er altijd omstandigheden zijn waarin een gezonde leefstijl ondersteuning kan gebruiken. Denk aan drukke en stressvolle periodes. En daarbij kan het zijn dat je door jouw leefwijze of door persoonlijke omstandigheden je soms onvoldoende voedingsstoffen binnenkrijgt of een aanvulling van bepaalde vitaminen of mineralen wenselijk is. Weerstand Multi is een multivitamine met vitamine C en D ter ondersteuning van de weerstand. Bevat ook vlierbes- en echinacea-extract.

Vitamine C is een wateroplosbare vitamine en ondersteunt onder andere de afweer en activeert de natuurlijke energie in je lichaam. Het is een antioxidant en helpt de lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Volwassenen hebben per dag 75 mg vitamine C via de voeding nodig. Bij inname van 200 mg extra vitamine C naast de aanbevolen dagdosis van 75 mg via voeding draagt vitamine C bij aan het behoud van een goede weerstand tijdens en na het sporten. Zoek je een hoog gedoseerde vitamine C? C-1000 is een hoog gedoseerde vitamine C met bioflavonoïden. Als gezonde voeding van je kindje er wel eens bij inschiet, dan is Dino Ester-C een goede aanvulling. Dino Ester-C voor kinderen bevat de niet-zure vorm van vitamine C, gezoet metzoetstoffen van natuurlijke oorsprong.

Vitamine D is een vetoplosbare vitamine die voornamelijk onder invloed van zonlicht in de huid wordt aangemaakt. Voeding levert een beperkte bijdrage aan de vitamine D-voorziening. De voorziening van vitamine D vanuit zonlicht is echter niet altijd voldoende. In bepaalde omstandigheden kan wat extra vitamine D wenselijk zijn. Vitamine D ondersteunt de afweer van het lichaam en is goed voor het skelet en de spieren. Als je een aanvulling voor vitamine D zoekt, is D-25 een goede optie als aanvulling op de voeding.

Zink heeft vele functies in het lichaam. Het helpt niet alleen het immuunsysteem, maar draagt ook bij aan een normale hormoonhuishouding, de kwaliteit van sperma, voor de huid, het gezichtsvermogen en de bescherming van gezonde cellen en weefsels. Het komt in duizendsten van grammen in onze dagelijkse voeding voor en daarom noemen we dit mineraal ook wel een spoorelement. Tri Zink-25 bevat drie vormen van organisch gebonden zink.

* Vitamine A, B6, B11, B12, C, D, ijzer, koper, selenium en zink

KOAG KAG: 431-0820-3520

Disclaimer: Voedingssupplementen kunnen worden gebruikt als aanvulling op de voeding en zijn geen geneesmiddelen. Mco Health bv verklaart dat de aangeleverde informatie in deze e-mail, zowel tekst als beeld, op zorgvuldige wijze is samengesteld conform de Claims Wetgeving (KOAG KAG voor de consument en KAG leidraad voor professionals) en ook als zodanig gepubliceerd moet worden. Waarbij onafhankelijke redactionele content altijd minimaal 5 pagina’s verwijderd moet zijn van merk gerelateerde uitingen incl. merklogo & productbeeldmateriaal.  Mco Health bv kan op geen enkele wijze instaan voor de eventuele publicatie fouten en aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, die het gevolg is van handelen en/of beslissingen in tegenstrijd met de inhoud van dit aanleverbericht.                 

Een bericht schrijven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt de volgende HTML opmaak gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>