Natuurlijke pijnstiller voor gewrichten en bij reuma

Pijnlijke gewrichten of pijn door reuma, zo’n 2 miljoen Nederlanders hebben er dagelijks mee te maken. Veel mensen hebben baat bij een natuurlijke behandeling met extracten van de Harpagophytum procumbens plant. In Duitsland en Zwitserland wordt deze plant al veelvuldig gebruikt als natuurlijke oplossing om deze pijn te verlichten. Extracten van de plant bevatten namelijk stoffen die helpen om reumatische pijn te verminderen.

Chronische gewrichtspijn Gewrichtspijn komt vaak voor in handen, vingers, polsen, rug, nek en knieën. Lichaamsdelen die we bij zo’n beetje iedere beweging gebruiken. Met pijnlijke gewrichten is iedere beweging onprettig en dit kan de kwaliteit van leven beïnvloeden. Extra ondersteuning en verlichting van de pijn kan dan gewenst zijn.

Natuurlijke ondersteuning Atrosan tabletten1 van A.Vogel is een natuurlijke pijnstiller bij milde gewrichtspijn en bevat een hoge concentratie van 480 mg Harpagophytum. Dit is een bewezen effectief ingrediënt bij reumatische pijn zoals door artrose en artritis.

A. Vogel Atrosan

‘Bij reumatische pijn, zoals door artrose en artritis’

 

Gebruik Het advies is Atrosan tabletten minimaal 4 weken achtereen te gebruiken. Ze kunnen gebruikt worden naast reguliere geneesmiddelen2 . De tabletten zijn verkrijgbaar in een verpakking van 60 stuks (maandverpakking) en in 120 stuks. Gebruikers beoordelen het product met een 9,2.

 

Persoonlijk advies Reuma verloopt bij iedereen anders. De A.Vogel gezondheids-lijn kan u persoonlijk advies geven over natuurlijke ondersteuning bij reuma en het gebruik van Atrosan tabletten. Bel 0900 – 246 46 46 of mail naar info@avogel.nl. Kijk voor meer informatie op avogel.nl.

1 Traditioneel kruidengeneesmiddel. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik. Lees voor gebruik de bijsluiter. Verkrijgbaar bij drogist, apotheek en gezondheidswinkels. 2 Overleg eerst met uw arts