Modifast Intensive of Modifast Protein Shape, wat past bij mij?

Modifast

Als je wil afvallen, zijn er vele mogelijkheden om je doel te bereiken. Een merk wat bijvoorbeeld twee verschillende soorten maaltijdvervangers, geheel afgestemd op de gebruiker. Intensief lijnen of meer flexibiliteit? Lees hieronder de verschillen!

Modifast heeft twee verschillende ranges. Wil je intensief lijnen? Dan is Modifast Intensive iets voor jou. Het aantal calorieën wordt flink gereduceerd, maar tegelijkertijd krijg je wel alle vitamines, mineralen en eiwitten binnen. Heb je behoefte aan wat meer flexibiliteit, ga dan voor de eiwitrijke producten van Protein Shape. Deze producten kun je nemen als onderdeel van een afslankprogramma, maar ook als verantwoord tussendoortje, eiwitrijke aanvulling op de maaltijd of na het sporten.

De Modifast Protein Shape producten zijn gereduceerd in koolhydraten en bevatten slechts  ± 100 kcal per portie .
Protein Shape voorziet je de hele dag door van een eiwit boost en past perfect bij een gezonde en actieve lifestyle!

Bekijk hier het gehele assortiment van Modifast

Modifast Intensive is een wetenschappelijk onderbouwde afslankmethode, speciaal ontwikkeld voor iedereen die op een veilige en verantwoorde manier gewicht wil verliezen. De methode bestaat uit drie fasen.
In Fase A vervang je alle maaltijden door drie Modifast Intensive maaltijden: volwaardige voedingsvervangers met alle essentiële voedingsstoffen én beperkt in calorieën (500 kcal/dag).
Tijdens fase B en C schakel je geleidelijk over op gewone, evenwichtige voeding.

Bron: www.modifast.nl