Modifast Intensive 25% korting

modifast

MODIFAST INTENSIVE*

Modifast Intensive is speciaal ontwikkeld voor iedereen die op een veilige en verantwoorde manier gewicht wil verliezen. Zo leer je jezelf een gezond voedingspatroon aan die je, ook op de langere termijn, makkelijk kunt volhouden.

WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK

Modifast Intensive is wetenschappelijk onderbouwd en de effecten zijn in onderzoek bewezen. Zo werd Modifast Intensive succesvol ingezet bij een groot onderzoek naar Obesitas door de Europese Commissie; Diogenes.

Het aantal calorieën dat je per dag binnenkrijgt wordt tijdens het gebruik van Modifast Intensive flink gereduceerd. Tegelijkertijd krijg je wel alle vitamines, spoorelementen, mineralen en eiwitten binnen die je lichaam nodig heeft om gezond en fit te blijven. Zo kun je met Modifast Intensive gemakkelijk en verantwoord gewicht verliezen. Modifast wordt dan ook regelmatig geadviseerd door diëtisten en artsen.

ZO GEBRUIK JE HET

Modifast Intensive is eenvoudig in gebruik. In fase A vervang je het ontbijt, de lunch en het avondeten door drie zakjes Modifast Intensive. Je kunt hierbij kiezen tussen shakes, pudding of muesli. Tijdens fase B en C schakel je geleidelijk over op gewone, evenwichtige voeding. Naast eerder genoemde producten, kun je dan ook kiezen uit een reep of een drinkmaaltijd om een maaltijd te vervangen.

* Modifast Intensive is in van 15-01-2018 tm 11-02-2018 afgeprijsd met 25% korting. M.u.v. voordeelverpakkingen.

Modifast Intensive

Modifast Intensive, bekijk hier alle afgeprijsde producten!

Modifast Intensive Milkshake

Modifast Intensive Pudding

Modifast Intensive Maaltijdrepen

Modifast Intensive Drink