Make-up pro met Maybelline!

maybelline logo

De wereld van make-up is wonderlijk en ontzettend groot. Logisch als je soms door de bomen het bos niet meer ziet. En dat is zonde! Want make-up is een verrijking van je natuurlijke schoonheid. Als je weet wat je moet gebruiken en hoe, kun jij met een klein beetje nog mooier worden dan je bent. Het is begrijpelijk dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom voorzien Drogisterij.net en Maybelline in een paar tips waarmee jij op jouw persoonlijke best voor de dag komt. Maybe she’s born with it, maybe it’s Maybelline!

 

1. Vind de juiste basis!makeup guide etc
De juiste basis maakt of breekt je look. Investeer tijd om de juiste kleur voor je huidtype te vinden. Hierin zijn verschillende soorten te vinden. Voor een sterke dekking, bijvoorbeeld voor een feestje of bruiloft, gebruik je het best een foundation. Voor een lichte dekking, om je huid net wat egaler te maken, kies je het beste voor een BB cream. Deze zorgt voor egalisering zonder je gezicht volledig te dekken. Maybelline heeft bijvoorbeeld de Dream Fresh BB cream, verkrijgbaar in light en medium. Naast je BB cream of foundation kun je gebruik maken van concealers. Concealer helpt om je oneffenheden te verbergen. Voor concealers heb je allerlei verschillende kleuren: rood/roze/oranje is om bijvoorbeeld je wallen weg te werken, groen om op je rode plekjes en puistjes te smeren en de huidskleurige concealers zijn om daarna deze kleuren te bedekken en zorgen dat al je oneffenheden onzichtbaar worden! Voor het gehele assortiment van Maybelline concealers klik je hier

2. Shapen en contouren als een professional!
Shapen en contouren is helemaal hot in make-upland. Hiermee kun je je gezicht jouw gewenste vorm geven! Maar contour en highlightsoms kan het lastig zijn om te weten welke gedeeltes van je gezicht je moet contouren en welke je moet highlighten. Daarom hebben we hiernaast een fijne guideline om te zien welke delen van je gezicht je moet hebben om te contouren. Hiermee kan het nooit fout gaan!
Een kleine kantnoot bij het contouren: vergeet nooit om te blenden. Als je je contouren niet blend met je gehighlighte stukken, dan kun je een gezicht vol met strepen krijgen in plaats van een mooie elegante ‘shape’ . Zorg dus altijd dat je contouren mooi overlopen met je highlights. Met de Maybelline Master Sculpt  krijg je de allermooiste contouren. Verder kun je naast de contours en highligts nog wat blusher op je wangen aanbrengen voor meer kleur en leven in je gezicht. Voor de mooiste blushes van Maybelline op Drogisterij.net klik je hier.

 

3. Wenkbrauwen zijn het frame van je gezicht!
wenkbrauw guidelinesEen belangrijk deel van je gezicht zijn je wenkbrauwen. Je wenkbrauwen zijn het frame van je gezicht, wat betekent dat als dit wegvalt, dat je een heel kaal gezicht hebt. Het betekent ook dat als het fout gaat dat je gezicht ineens een hele andere uitdrukking kan krijgen. Daarom hier een simpele guideline om je te helpen altijd de perfecte wenkbrauwvorm voor jouw gezicht te creëren. Stap 1 is je wenkbrauwpenseel (of bijvoorbeeld een potlood) langs je neusbrug recht naar boven te laten lopen. Dit is je beginpunt. Stap 2 is om hetzelfde penseel, zonder de onderkant te bewegen, te draaien totdat hij recht langs je pupil loopt. Dit is waar het hoogste punt van je boogje komt. Draai je penseel vervolgens nog verder totdat het de zijkant van je oog  net voorbij is. Dit is het punt waar je wenkbrauw gaat eindigen. Gebruik voor je wenkbrauwen het product wat jij het fijnst vind. Je kunt hiervoor een potloodje of een poeder gebruiken, afhankelijk wat je voorkeur heeft.

 

4. Eyeliner, oogschaduw en mascara!maybelline makeuplook
Oogmake-up is een van de dingen waarin je helemaal los kunt gaan. Je kunt kiezen voor knallende kleuren oogschaduw, metallics, gekleurde eyeliners, of juist kiezen voor een nude, nonchalante look. Afhankelijk van de gelegenheid waar je naartoe gaat, is er voor alles wel een mogelijkheid. Het belangrijkste is om altijd een mascara te gebruiken. Voor iedereen is er een mascara die bij hem of haar past!
Je kunt kiezen voor extra zwart, extra volume, extra lengte, klontvrij, extra gesepareerd, alles in een, je kunt het zo gek niet bedenken!
Voor alle Maybelline Mascara’s klik je hier

 

 

 

5. Lips to kissmaybelline lippenstift
Je lippen zijn met je ogen de blikvangers van je gezicht. Voor iedere gelegenheid is er een goede lipstick te vinden! Lip-make-up is er in alle vormen en maten. Voor een casual dagje naar het strand kies je voor een subtiele gloss zoals de Babylips Gloss van Maybelline. Voor een va-va-voom avond uit kies je voor een knallende rode lippenstift die de hele avond blijft zitten. De Maybelline Superstay Lipstick blijft gegarandeerd 24 uur zitten! Deze langhoudende liquid lipstick is gepigmenteerd, blijft goed zitten en is smudgeproof. Zo weet je zeker dat zelfs met de wildste avond uit, je lippenstift blijft zitten.
Om er zeker van te zijn dat je lippen de hele dag prachtig in model zijn, kun je met een dun kwastje een randje concealer aanbrengen precies om je liplijn heen (pas op: niet in je lippenstift smeren anders smeer je de lippenstift om je mond heen). Hierdoor sluit je de kleur in en zorg je dat hij niet uitloopt. Het zorgt ook dat je lippen van je gezicht afspatten!

Met deze vijf tips word jij ook een make-up pro! En met het gehele assortiment van Maybelline heb je alles wat je nodig hebt. Het gehele assortiment heeft nu ook nog eens 35% korting! Haal al je Maybelline make-up snel op Drogisterij.net en wordt ook een make-up pro! (actie loopt tot 18-06-2017)