Jeuk in je oren? Bekijk hier onze tips:

Jeuk in je oren

Wist je dat 46% van de Nederlanders last heeft van overmatig oorsmeer? En 36% van jeuk in de gehoorgang? Het schoonmaken van je oren met een wattenstaafje kan schade veroorzaken. Maar hoe krijg je je oren dan schoon en kom je af van die jeuk?

Nieuw bij oorsmeerklachten is A.Vogel Oorspray Oorsmeer. Deze handige spray verzacht oorsmeer en bevordert zo de natuurlijke afvoer ervan. Overmatig oorsmeer wordt op die manier voorkomen. Bij regelmatig gebruik gaat het de vorming van oorsmeerproppen tegen en vermindert de noodzaak tot uitspuiten van het oor.

Tips bij overmatig oorsmeer en oorhygiëne:
- Peuter niet in je oor met een wattenstaafje of andere smalle voorwerpen
- Gebruik eventueel wattenstaafjes om de buitenkant (oorschelp) en de gehoorgang schoon te maken. Let op: duw deze nooit de gehoorgang in!
- Het buitenste deel van de gehoorgang maak je schoon met een velletje wc-papier of een tissue
- Haal alleen het zichtbare oorsmeer weg
- Wist je dat kauwbewegingen de oorsmeerafvoer kan ondersteunen?

Kieswijzer; welke oorspray van A.Vogel?

Kieswijzer; welke oorspray van A.Vogel?

 

Bekijk hier alle oorsprays van A.Vogel

A.VOGEL OORSPRAY JEUK Oorspray Jeuk. Bij jeuk in de gehoorgang, overmatig oorsmeer en helpt ter voorkoming van zwemmersoor. BEKIJK HIER

A.VOGEL OORSPRAY OORSMEER Oorspray Oorsmeer. Overmatig oorsmeer, oorsmeerprop, oorhygiëne (reiniging van de gehoorgang), gehoorgangontsteking (indien vastgesteld door arts), jeuk in de gehoorgang.                                 BEKIJK HIER