Ik ga op vakantie en neem mee… Mini’s!

vakantie290x290

De vakantietijd komt er weer aan! Dit betekent dat veel mensen ervoor kiezen om lekker op reis te gaan. Vaak is dit met het vliegtuig, of met de auto. Sommigen gaan met de fiets of zelfs wandelen! Waar je ook naartoe gaat en met wat voor vervoersmiddel dan ook, er is 1 ding zeker nodig:

minis460x225__2

In het vliegtuig is het verboden om vloeibare artikelen mee te nemen die meer bevatten dan 50ml. Vakantiemini’s zijn daarom een must als je met het vliegtuig reist. Zo kun je je favoriete verzorgingsproducten meenemen naar elk land waar je naartoe wilt.
In de auto heb je vaak weinig ruimte. Je moet al je koffers in de achterbak passen, en als elk gezinslid zijn of haar eigen verzorgingsproducten meeneemt van thuis, kun je vaak al een hele koffer vullen met producten! Ook hier komen vakantiemini’s dus ontzettend van pas, want zo nemen de producten van het hele gezin niet veel plaats in beslag.
In je rugzak, maar ook in je festivaltasje komen mini’s goed van pas. Het is dus handig voor backpackers, of voor thuisblijvers! Als je naar een festival gaat is het van belang dat je je goed insmeert, en een kleine mini met zonnebrandcrème is dus precies voldoende voor jouw dagje uit. Als je gaat backpacken wil je ook niet sleuren met grote flessen en de mini’s zijn dus zeker handig voor onderweg.

Zo zie je maar, vakantiemini’s zijn onmisbaar voor in jouw vakantie. Je scoort al je benodigde mini’s op Drogisterij.net!