Hoezo…pijn?!

Pijn kan altijd opeens optreden.  Het ene moment voel je je nog prima en het volgende moment voel je je hoofd bonken of krijg je last van koorts of kiespijn. Toch kan je zelf veel doen om de pijn te verlichten of te laten verdwijnen. Lees hier meer onze tips over de meest voorkomende pijnen, zodat je je niet belemmert voelt in je dagelijkse bezigheden en je weer verder kan met de dingen die er écht toe doen!

Hoofdpijn?!

Ongeveer 95 procent van de mensen heeft wel eens last van hoofdpijn. Het is de meest voorkomende pijn. Hoofdpijn komt altijd ongelegen en het kan ervoor zorgen dat je niet met je werk of andere dagelijkse bezigheden kunt doorgaan. Gelukkig gaan de meeste vormen van hoofdpijn ook weer snel voorbij.

Tips:

  • Water drinken; Misschien een beetje flauw, maar een groot deel van de hoofdpijnklachten wordt veroorzaakt door een vochttekort. Drink daarom minstens 1,5 liter per dag.
  • Bloedsuiker verhogen; Een te laag bloedsuikergehalte kan hoofdpijn veroorzaken. Je kunt deze op peil houden door bijvoorbeeld een banaan of boterham te eten.
  • Een blokje om; Bewegen is gezond, ook wanneer je hoofdpijn hebt. Een wandeling zorgt er voor dat je lichaam endorfine aanmaakt. Zo wordt je hoofdpijn verminderd en ben je meer ontspannen.

Migraine?!

Voor de mensen die nooit migraine hebben ervaren, is het moeilijk om uit te leggen hoe het voelt. Voor de honderdduizenden mensen in Nederland die lijden aan migraine is het heel duidelijk wat migraine is. Een migraine aanval komt als een storm die spontaan kan opkomen en vaak gepaard gaat met zeer vervelende en pijnlijke symptomen. Misselijkheid, stevige hoofdpijn, gevoeligheid voor licht en geluid kunnen abrupt je plannen verstoren.

Tips:

  • Vermijd stress; Probeer manieren te vinden om regelmatig te ontspannen en stress te vermijden. Ontspanningstechnieken kunnen hierbij helpen.
  • Houd een migraine dagboek bij; Om een beter inzicht in je eigen aanval te krijgen en het je kan helpen te bepalen welke factoren jouw migraineaanvallen triggeren.
  • Advil Reliva Forte Liquid-Caps 400mg; Werkt snel en effectief bij migraine, met of zonder aura.

Menstruatiepijn?!

Als het aankomt op menstruatie klachten worden maar weinig vrouwen gespaard, al is de intensiteit van de klachten bij iedereen anders. Maar liefst 1 op de 3 vrouwen kan niet normaal functioneren tijdens de menstruatie. Menstruatiepijn is pijn vlak voor en tijdens de menstruatie.

Tips:

  • Blijven bewegen; Uiteraard is het moeilijk om de motivatie op te brengen wanneer je krampen hebt. Maar sporten helpt echt. Als je begint te bewegen heb je kans dat de klachten afnemen.
  • Rust en ontspanning; Stress veroorzaakt meer klachten tijdens de menstruatie. Rust en ontspanning kan menstruatiepijn verlichten. Maak een wandeling door het bos en relax.
  • Chocolade!; Vrouwen krijgen een verbeterde pijntolerantie bij het eten van chocolade in vergelijking met hartige of neutrale voeding. Een goed moment voor een cheat day!

Advil, de Nr 1. Wereldwijd meest verkochte pijnstiller.1

Werkt snel en effectief

Advil Reliva Liquid Caps zijn verpakt in een gel-capsule. De gel-capsules lossen sneller op in je lichaam dan normale tabletten en daarom werken deze sneller dan een normale paracetamol tablet.2

Advil bevat ibuprofen en werkt daarom effectief om je pijnklachten tegen te gaan.                         

Geschikt voor verschillende soorten pijnen

Advil, één oplossing voor verschillende soorten pijnen.  Zo heb je voor verschillende soorten pijn, geen verschillende soorten oplossingen nodig. Advil is geschikt voor onder andere hoofdpijn, rugpijn, kiespijn, menstruatiepijn, reumatische pijn, spierpijn, voor de verlichting van koorts en de symtomen van verkoudheid en griep.  Advil Reliva Forte Liquid Caps 400 mg is daarnaast ook geschikt bij migraine.

Jouw vertrouwde Advil, nu in een nieuwe verpakking

Advil innoveert continue. Onze producten hebben vanaf nu een nieuwe eigentijdse naam en verpakking.De kwaliteit en effectiviteit van onze producten is onveranderd. Advil. Sterker dan pijn.

1. Nicolas Hall (verkopen 2018) Top 10 Global OTC merk pijnstillers.
2. Advil Reliva Liquid Capsules bevatten ibuprofen.
De bijwerkingen en contra-indicaties van ibuprofen en paracetamol verschillen.