Glitter en Glamour: zo ben je fabulous beschermd!

Zonnebrand is vooral een noodzakelijk kwaad. Iedereen weet dat je met zonnebrand moet smeren in deze heerlijke zonnige dagen. Maar laten we even eerlijk zijn; alle zonnebrand is plakkerig, wit of doorschijnend, ruikt naar…. nou ja, zonnebrand of kokosnoot en is puur en alleen omdat we wel móéten. Maar dat is vanaf nu verleden tijd!

knipsel glitter sunscreen

Geïmporteerd uit Amerika en één grote hype: Sunshine and Glitter! De naam zegt het al; deze zonnebrand zit boordevol glitters om helemaal fabulous op het strand of de boulevard te paraderen. Met SPF 50+ is deze zonnebrand geschikt voor zelfs de lichtste huidjes en je kunt je lol op, want in het kader van variëren zijn er maar liefst drie verschillende varianten verkrijgbaar!

 

glitter-sunscreenMango Tango ruikt heerlijk fruitig, en deze gouden glitter-bom zorgt voor een huidvoeding boordevol antioxidanten, UVA en UVB breed spectrum bescherming én is tot 80 minuten water-resistent. Uit de tube komt een witte creme met wat spikkels, maar zodra je deze uitsmeert op je huid verdwijnt de witte waas en sprankel je vol met gouden glitters!

Very Berry is een zoete, roze tube die precies ruikt als dat ze eruit ziet! Zoet, met de geur van aardbeien en bessen. Ook boordevol antioxidanten, groene thee-extract (die antioxidanten dus) en ook tot wel 80 minuten water-resistent. De voedende formule zorgt voor een gezonde huid én met de roze glitters zie je eruit als een glinsterende cupcake die klaar is voor een dag feesten in de zon.

Party Cake zegt het al; dit is alles wat je ooit gehoopt had. Een crème die ruikt naar taartjes, boordevol regenboogkleurige glitters om van elke dag in de zon een feestje te maken. Ook deze heerlijk geurende en prachtig glitterende crème beschermt tegen UVA en UVB breed spectrum en voedt de huid bij elke keer smeren.

Alle glitters in de Sea Star Sparkle zonnebrandcrèmes zijn BPA vrij. Tevens zijn alle crèmes zónder oxybenzone; daar wordt je echt blij van. Om de 2 uur smeren net als alle andere zonnebrandcrèmes en je bent good to go: sprankelend het strand op, of fabulous naar je festival. Let’s go!

Naast zonnebrandcrèmes heeft Sunshine and Glitter ook aftersuns, lipbeschermers met SPF en zelfs anti-insecten crème. Alles boordevol glitters, uiteraard 😉 Bekijk het hele assortiment en glitter away!

Sunshine&Glitter_ProductLine

Bekijk het hele Sunshine and Glitter assortiment!