Festival make-up: glitter your stuff!

glittermakeup6

Het festivalseizoen lijkt wel eindeloos, nog zeker tot in oktober zijn er fantastische festivals te vinden! Om een spetterende look te creëren is je make-up de kers op de taart. Dat kleine beetje extra sparkle zorgt voor een spectaculair resultaat!

glittermakeup

Bekijk ons assortiment!

Karizma London Glitters zijn ervoor om jouw festivallook helemaal af te maken. Je kunt ze overal op je gezicht en lichaam gebruiken voor een glitterend resultaat.

glittermakeup3

Bekijk ons assortiment!

Om ze op je gezicht te gebruiken kun je ze onder andere verwerken in je oogmake-up. Maak een mooie cat-eye, en gebruik hierbij op je jukbeen een goede hoeveelheid highlighter. Dit vormt de ondergrond voor je glitter-festijn. Daarna kun je met een kwast en wat wimperlijm glitters gaan aanbrengen. Je kunt het zo gek maken als je zelf wil! Je kunt bijvoorbeeld allerlei lijntjes trekken met je kwastje en glitters. Maar voor een rommelige look kun je ze gewoon over je jukbeen en slapen heen deppen zonder specifiek patroontje! Met een netpanty die je als stencil gebruikt kun je een leuk visnet-patroon creëren. In combinatie met gekleurde oogschaduw maak je alles waar je aan denkt werkelijkheid. Denk eens aan een regenboog ondergrond, of geweldige pastelkleurtjes. Niets is te gek, en zeker niet op een festival!

glittermakeup2

Bekijk ons assortiment!

Om je look af te maken kun je ook kiezen voor glitters op je lichaam. Heb je al eens gedacht om je sleutelbeenderen van een leuke gekleurde glitter te voorzien? Je kunt het ook op je schouders smeren. Of meng het met je favoriete body-lotion of body-oil voor subtiele glitter over je hele lichaam!

Glitters kun je niet alleen op je gezicht of je lichaam smeren. Je kunt er ook voor kiezen om de glitters te verwerken in je haar! Maak bijvoorbeeld twee hoge knotjes op je hoofd met een strakke scheiding in het midden. Mix glitters met wat gel, en smeer dit met een kwastje of je vingers op de scheiding van je haar, ongeveer twee centimeter breed. Dit zijn glitter-roots! Of mix glitters met wat wax, en smeer dit in verschillende plukjes van je haar. Zo creëer je glitter-highlights.

De mogelijkheden met glitters zijn eindeloos. Ze geven je net dat beetje extra om je look voor een festival (of ander feestje natuurlijk!) net wat specialer te maken. Nu nieuw bij Drogisterij.net, speciaal vanuit de UK: De Karizma London Body and Face glitter. Glitter your stuff!

 

Bekijk hier ons assortiment!

Bekijk hier ons assortiment!