Kerst-make-up: glitter your stuff!

glittermakeup6

Het feestdagen seizoen is weer begonnen! Dat betekent dat we overal kerstborrels, diners en feestjes hebben om naartoe te gaan. Om een spetterende look te creëren is je make-up de kers op de taart. Dat kleine beetje extra sparkle zorgt voor een spectaculair resultaat!

glittermakeup

Bekijk ons assortiment!

Karizma London Glitters zijn ervoor om jouw holidaylook helemaal af te maken. Je kunt ze overal op je gezicht en lichaam gebruiken voor een glitterend resultaat.

glittermakeup3

Bekijk ons assortiment!

Om ze op je gezicht te gebruiken kun je ze onder andere verwerken in je oogmake-up. Maak een mooie cat-eye, en gebruik hierbij op je jukbeen een goede hoeveelheid highlighter. Glimmend is the way to go deze feestdagen. Daarna kun je met een kwast en wat wimperlijm glitters gaan aanbrengen. Breng ze aan over de cat-eye, of over het gehele ooglid. Je kunt het zo gek maken als je zelf wil! Je kunt bijvoorbeeld allerlei lijntjes trekken met je kwastje en glitters. Ook je lippen kun je bewerken met glitters. Het is bijvoorbeeld ontzettend gaaf om een mat-rode lippenstift op te doen. Daarna breng je, met wat wimperlijm, donkerrode glitters aan op de gehele lip. Toegegeven, voor een borrel of etentje is het niet echt handig. Maar het geeft wel een te gek effect aan je look en je steelt gegarandeerd de show!

glittermakeup2

Bekijk ons assortiment!

 

Om je look af te maken kun je ook kiezen voor glitters op je lichaam. Heb je al eens gedacht om je sleutelbeenderen van een leuke gekleurde glitter te voorzien? Je kunt het ook op je schouders smeren. Of meng het met je favoriete body-lotion of body-oil voor subtiele glitter over je hele lichaam!

Glitters kun je niet alleen op je gezicht of je lichaam smeren. Je kunt er ook voor kiezen om de glitters te verwerken in je haar! Maak bijvoorbeeld twee hoge knotjes op je hoofd met een strakke scheiding in het midden. Mix glitters met wat gel, en smeer dit met een kwastje of je vingers op de scheiding van je haar, ongeveer twee centimeter breed. Dit zijn glitter-roots! Of mix glitters met wat wax, en smeer dit in verschillende plukjes van je haar. Zo creëer je glitter-highlights.

De mogelijkheden met glitters zijn eindeloos. Ze geven je net dat beetje extra om je look voor de feestdagen (of ander feestje natuurlijk!) net wat specialer te maken. Nu bij Drogisterij.net, speciaal vanuit de UK: De Karizma London Body and Face glitter. Glitter your stuff!

 

Bekijk hier ons assortiment!

Bekijk hier ons assortiment!