Feest! Drogisterij.net bestaat 18 jaar!

ballonnen

“Deze mooie dag mogen we niet ongemerkt voorbij laten gaan.”

Vandaag, 01-11-2017 viert Drogisterij.net haar 18e verjaardag. In de afgelopen jaren is er ontzettend veel veranderd maar een ding niet: de klant staat centraal.

Jubileum Drogisterij.net 18 jaar volgens Jaap Santifort (directeur);

Als ik terug kijk in de tijd dan doe ik dat met trots. Ondanks alles wat we hebben meegemaakt aan tegenslagen staan we er nog steeds. En nu zelfs sterker dan ooit! We hebben dus alle vertrouwen in de toekomst.

In 1999 toen nog bijna niemand van internet had gehoord heb ik samen met mijn twee broers Wim en Rene deze stap gezet. Alles moesten we zelf doen. Van inkoop tot logistiek en van techniek tot verkoop. Toen de webwinkel eenmaal operationeel was, hebben we nog een week moeten wachten op de eerste bestelling. Dat was nog in de periode van guldens en kwartjes. Een week laten kwam pas de 2e bestelling. Zo langzaam begon het. Tegenwoordig doen we meer dan 2.000 bestellingen op een dag.

Hierbij wil ik iedereen bedanken voor de afgelopen tijd, het personeel, de leveranciers maar vooral de klanten. Want uiteindelijk gaat het niet om ons maar om de klant!

 

Onze directeur Jaap Santifort