Effortlessly chique: 3 haarstijlen voor je everyday casual!

Tijd kom je altijd te kort. We willen zoveel dingen in een dag proppen dat we soms vergeten wat belangrijk is. Hoe fijn is het als je dan met een stuk minder tijd voor de dag kan komen op je werk! Deze drie haarstijlen zorgen dat jij verzorgd en sexy voor de dag kan komen met minimale moeite.

Beach Braids

Top knot (2)Dutch Braids

Top knot (1)Top Knot

Top knot

Met deze haarstijlen kun je elke dag ultra-modern en verzorgd voor de dag komen. En het mooie is dat je ook prachtig kunt combineren met elke haarstijl. Wat dacht je bijvoorbeeld van een beach wave kapsel, met een halve topknot die tot aan het knotje van voor af aan is ingevlochten? Of twee knotjes op het hoofd waarbij je twee vlechtjes op het achterhoofd maakt? Je kunt ook kiezen voor één losse invlecht die je van de ene kant van het hoofd naar de andere kant laat lopen.

De mogelijkheden voor een gemakkelijk en sexy kapsel voor iedere dag zijn eindeloos! Met een klein beetje oefening en de juiste styling producten creëer jij elke dag de prachtigste looks. Bekijk alle styling producten die jou helpen bij de mooiste looks for the day!

Hoe moet ik invlechten?

Als je niet weet hoe je moet invlechten, bekijk dan onderstaande tutorial van L’Oréal Paris Stylista om te zien hoe je twee klassieke vlechten kunt maken!