DERMADIVA, de huidexpert gericht op effectiviteit

DERMADIVA is een dynamisch Nederlands merk dat is gespecialiseerd in de premium huidverzorgingsproducten voor mannen en vrouwen. DERMADIVA is geïnspireerd door de ontwikkeling van esthetische geneeskunde en innovatieve cosmetologie en is gericht op het vinden van de effectieve biologische oplossingen om u een onberispelijke huid en vertrouwen te geven als een Diva.

DERMADIVA WRINKLE-KILLER HYDROGEL

Wrinkle-Killer hydrogel is een unieke 2-in-1 formule die een crème en een geconcentreerd serum combineert. De hydrogel hydrateert en verzacht de huid intensief en reduceert tekenen van veroudering. Na slechts 14 dagen* dagelijks gebruik worden rimpels gereduceerd en wordt de huid zichtbaar verjongd.

*Aangetoonde fantastische resultaten:
Vermindert kraaienpootjes tot 24%*
Vermindert voorhoofdrimpels tot 41%*
Vermindert nasolabiale plooien tot 30%*

*Prestatietests verricht onder toezicht van een huidarts in een groep van 20 vrouwen in een onafhankelijk onderzoekslaboratorium.

DERMADIVA 2 MINUTES LIFTING SERUM PRIMER

DERMADIVA 2 Minutes Lifting Serum Primer is ontwikkeld op basis van de innovatieve formule met het XAL-DS5 complex met 4 peptiden, dat een spectaculair verzachtend effect heeft en binnen slechts twee minuten wallen en rimpels vermindert. 

*Aangetoonde fantastische resultaten:
Vermindert ZWELLING ONDER DE OGEN tot 84%*
Vermindert zichtbaarheid van oogrimpels tot 67 %*
Vermindert nasolabiale plooien tot 30%*

*NA SLECHTS 2 MINUTEN! Prestatietests verricht onder toezicht van een huidarts en oogarts in een groep van 30 vrouwen in een onafhankelijk onderzoekslaboratorium.

DERMADIVA ANTI-WRINKLE YOUTH PEPTIDE FACIAL CREAM

ANTI-RIMPEL JEUGD PEPTIDE GEZICHTSCRЀME   is geïnspireerd door innovatieve cosmetische ontwikkeling. Het zorgt voor het effect van intensieve hydratatie en helpt de huid te herstellen. Het product bevat veel actieve ingrediënten, zoals revolutionaire Youth Peptide, spectaculair collageen met hyaluronzuur en vitamine E, Mariadistelolie rijk aan onverzadigde vetzuren en vitaminen en allantoïne. Alle actieve ingrediënten zorgen voor een betere huidspanning en helpt de huid te herstellen. Het product absorbeert effectief en laat een dunne beschermlaag op de huid achter.

DERMADIVA ANTI-WRINKLE YOUTH PEPTIDE EYE CONTOUR CREAM

ANTI-RIMPEL JEUGD PEPTIDE OGEN CONTOUR CRЀME is geïnspireerd door innovatieve cosmetische ontwikkeling. Het zorgt voor het effect van intensieve hydratatie en helpt de huid te herstellen. Het product bevat veel actieve ingrediënten, zoals revolutionaire Youth Peptide, spectaculair collageen met hyaluronzuur en vitamine E, allantoïne en betaïne. Alle actieve ingrediënten maken het gevoelige gebied van de ooghuid glad en geeft het een prachtig lifteffect. Het product absorbeert snel en laat een dunne beschermlaag op de huid achter.