De beste gehoorbescherming met Alpine!

alpine hoorprotectie

Je kent de situatie vast wel: je bent naar een festival geweest en aan het einde van de dag klinken alle geluiden dof en hoor je misschien zelfs een piepende toon. Dat betekent dat je gehoor schade heeft opgelopen. Tegenwoordig worden we steeds meer blootgesteld aan harde geluiden. Gehoorschade is zo opgelopen, dus wat kunnen we ertegen doen?

alpine feestjeJe gehoor wordt geregeld door drie aparte delen van het oor: je buitenoor, je middenoor en je binnenoor. Je buitenoor bestaat uit de oorschelp, de gehoorgang en het trommelvlies. Je middenoor is een ruimte gevuld met lucht en daarin bevinden zich de gehoorbeentjes. De geluidsinformatie die binnenkomt in het oor wordt verwerkt in je binnenoor door het slakkenhuis. Dit is gevuld met vloeistof en duizenden kleine haarcellen. Als er geluid binnenkomt, beweegt de vloeistof in het slakkenhuis en buigen de haartjes. Dit veroorzaakt een chemische reactie die de bijbehorende zenuwuiteinden activeert. De zenuwuiteinden geven op hun beurt dit weer door aan het gedeelte van de hersenen die geluidssignalen verwerkt.
Het oor is het meest geavanceerde orgaan in het gehele lichaam. Logisch dus dat je deze moet beschermen. Maar we vergeten onze oren vaak als we op pad gaan. Goede bescherming is belangrijk, aangezien je al snel een permanente gehoorbeschadiging kan oplopen. En als die schade eenmaal is opgelopen, kun je er niet meer vanaf komen.

alpine muffyMet de producten van Alpine zijn je oren altijd goed beschermd tegen gehoorbeschadiging. Of je nou naar een festival gaat, een zwemwedstrijd, of als je lekker rustig ongestoord wil kunnen slapen: Alpine heeft de producten voor je. Neem bijvoorbeeld de PartyPlugs. Deze plugs zijn speciaal ontwikkeld om harde muziek te dempen, maar de kwaliteit wel goed te houden. Alsof je de volumeknop naar beneden draait!
Ook heeft Alpine voor de allerkleinsten een oplossing voor harde geluiden. Neem jij je kleintje graag mee naar festivals maar ben je bezorgd om het gehoor van je kleintje? Dan is de Alpine Muffy de oplossing! Speciaal ontwikkeld voor kleine kindjes en in een hip design, kun je je kindje overal mee naartoe nemen zonder bang te zijn dat het gehoor van je kleintje beschadigd raakt!

Nu bij Drogisterij.net speciaal voor u: Bij aankoop van twee Alpine Hearing Protection producten krijgt u een gratis slaapmasker (twv 7,50)* helemaal gratis! Zorg dat je meest geavanceerde orgaan goed beschermd blijft en schaf uw Alpine gehoorproducten nu aan.

 

*uitzonderingen voorbehouden. u krijgt een slaapmasker bij aankoop van twee producten, waarbij het minimale aankoopbedrag 20,00 is. actie loopt van 03-07-2017 tm 16-07-2017