Commerciële meewerkstage Inkoop- en Marketingafdeling (Mbo en/of Hbo)

Volg jij een commerciële opleiding en ben je op zoek naar een leerzame en uitdagende stageplek waar jij veel verantwoordelijkheid kunt nemen? Dan is deze stage iets voor jou!

Over Drogisterij.net
Drogisterij.net B.V. is in 1999 opgericht en is uitgegroeid tot marktleider op internet. Al sinds de oprichting is Drogisterij.net aanwezig in de top 100 van grootste webwinkels. Het team bestaat uit ruim 100 enthousiaste medewerkers die samen werken aan een mooie toekomst. Het bedrijf is gelegen aan de zeehaven van Stellendam. Er heerst een opgestroopte mouwen mentaliteit. Dit verwachten we ook van nieuw personeel. De klant staat centraal bij ons want een tevreden klant komt terug!

Wat je gaat doen
Als stagiair(e) op de Inkoop/Marketing-afdeling ben je o.a. verantwoordelijk voor een gedeelte van de website en houdt je je o.a. bezig met het inkoop proces.

Hoe je dag er uit kan zien
Je start je dag met een kop koffie en verzorgt daarna de banners en commerciële teksten voor de aankomende acties en plaatst deze op onze website. Hierna ga je in gesprek met een leverancier over een potentieel nieuw product. ’s Middags controleer je de inkooplijsten op correcte prijzen. Je sluit de dag af met een kort teamoverleg waarin de doelen voor de komende periode worden besproken.

Wie je bent
– Je bent een 2e/3e jaars Hbo-student OF een Mbo-student en volgt een commerciële opleiding, bijvoorbeeld Commerciële Economie of richting Marketing
– Je bent op zoek naar een stage voor minimaal 5 maanden
– Je werkt graag in een dynamische omgeving waar je veel kunt leren en verantwoordelijkheid kunt nemen
– Je bent nieuwsgierig, leergierig en durft initiatief te nemen

Wat wij je bieden
– Een leerzame stage met ruimte voor eigen ontwikkeling en inbreng
– Je komt te werken in een leuk, divers en enthousiast team

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar s.vanderlinden@drogisterij.net. Geef in je motivatiebrief aan wat de eisen zijn vanuit jouw opleiding. Denk hierbij aan stageperiode, aantal uren per week en of er een opdracht verbonden is aan de stage.

Dit bericht was geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permanente link.