Geef een origineel én betaalbaar cadeau met Alpine!

Sinterklaas en Kerst komen er weer aan! De heerlijkste dagen van het jaar met warme chocomelk, pepernootjes, chocolade, kerstbomen en…… CADEAUTJES! Dat is zowel het leukste als het verschrikkelijkste deel van Kerst en Sinterklaas. Want wie ontvangt, die geeft natuurlijk ook! En elke keer bedenken wat je geeft… Dat is een behoorlijke klus.

Heb je een wat krapper budget? Of wil je een keer een uniek cadeautje geven waarmee je iemand ook echt helpt? Voor de slaapkoppen en de feestbeesten, de klussers en de vrijtijdsgenieters, je hebt altijd een leuk presentje onder de boom of voor in de grote-mensen-schoen!

1. Cadeautje voor het feestbeest

Gaat degene die jij een cadeautje wil geven graag naar een feest, festival of de kroeg? Voor de echte feestbeesten zit je altijd goed met een setje Alpine PartyPlug Oordoppen. Met deze oordoppen hoeft jouw ontvanger niet in te leveren op de lol van het uitgaan en kwaliteit van de muziek: de speciale akoestische filters zorgen ervoor dat het geluid teruggedrongen wordt naar een acceptabele decibel, maar kun je gewoon alle geluiden nog prima horen en genieten van de muziek. Ook gesprekken met vrienden zijn nog prima te volgen. Met de gratis meegeleverde minibox kun je deze oordoppen altijd meenemen, want je kunt hem gemakkelijk aan je sleutelbos hangen.

2. Cadeautje voor de slaapkop

Ken jij een stel dat net een pasgeboren baby heeft? Of mensen die écht vlak naast de weg wonen? Dan is een setje SleepSoft oordoppen het perfecte cadeau! Want zeg nou zelf, wat kun je iemand beter geven dan de beste nachtrust die ze ooit gehad hebben? De storende omgevingsgeluiden worden gedempt, terwijl je geluiden zoals een wekker, brandalarm (of huilende baby) nog wel kan horen. Mocht het dringend zijn, dan wordt je dus toch wakker. Minder dringend, zoals een hond die buiten blaft? Dat wordt heerlijk gedempt en je kan prima doorslapen. Deze oordoppen zijn zo zacht dat je ze niet voelt. Zelfs als je op je zij slaapt niet!

3. Cadeautje voor de globetrotter en internationale zakenman

Wat geef je een avonturier of zakenman die meer dan de helft van de wereld al hebben gezien? Een setje FlyFit oordoppen uiteraard! Met deze oordoppen is iedere reiziger voorzien van een comfortabele vlucht. De filters reguleren de hinderlijke druk op het trommelvlies tijdens het stijgen en dalen. Ook beschermen de oordoppen tegen hinderlijk omgevingslawaai en kan je heerlijk ontspannen reizen met bus, vliegtuig, auto of trein.

4. Cadeautje voor de kinderen

Van 3-12 jaar oud komen Pluggies Kids altijd van pas! Concentratie, bescherming tegen te hard geluid, geen water in de oren tijdens het zwemmen, de Pluggies Kids zorgen voor optimale gehoorbescherming bij alles. Zo kun je ze bijvoorbeeld ook op school gebruiken om je beter te concentreren! En volwassenen met een kleine gehoorgang, niet getreurd: ook hiervoor kun je de Pluggies Kids gebruiken.

5. Cadeautje voor de echte waterratten

Heb je een wedstrijdzwemmer, surfer of andere zwemgek op het oog? Dan zijn de Alpine SwimSafe oordoppen het perfecte cadeau voor onder de kerstboom. Als de gehoorgang vaak wordt blootgesteld aan wind, water en kou is het makkelijker om een ontsteking op te lopen. Daarnaast is water in je oren gewoon een irritant gevoel. Voor mensen die veel in het water te vinden zijn zijn de SwimSafe doppen dus het perfecte cadeautje. Dankzij het filter blijven de omgevingsgeluiden ook nog perfect hoorbaar, dus als men in de zee zwemt en de strandwacht roept hem eruit, dan kunnen ze dat prima horen

6. Cadeautje voor Katrien de Klusjesvrouw

Voor iemand die graag in huizen, schuren en auto’s klust kun je echt niet meer aankomen met een cadeaubon van een grote bouwketen. Dat is zó cliché. Waarom geef je ze niet een cadeautje waar ze ook nog hun gehoor mee kunnen beschermen? Met boren kun je bijvoorbeeld al binnen vijf minuten permanente gehoorschade oplopen. Je laat met een setje WorkSafe oordoppen zorg je ervoor dat ze hun gehoor mooi kunnen beschermen. De filters dempen namelijk de schadelijke harde geluiden, maar je kunt je kluspartner nog wel goed verstaan! Een beter cadeau dan dit wordt het niet.