Aesculaforce doet meer

Aesculaforce doet meer

Spatadren, iedereen kent ze wel, ook heeft zo’n 25% van de Nederlanders last spataderen. Aesculaforce tabletten en spray van A. Vogel  kan helpen bij het stimuleren van de doorbloeding en het verlichten van symptomen.

Zo’n 25% van de Nederlanders heeft te maken met spataderen. Niet zo gek ook, eigenlijk. Onze benen zijn namelijk verantwoordelijk voor het dragen van een compleet lichaam en de grote aderen in onze benen moeten ook nog eens veel werk tegen de zwaartekracht in verrichten. Plus: aderen worden door de jaren heen minder elastisch, wat ze extra ‘spatgevoelig’ maakt.

Een geheimpje uit de natuur is de werkzame stof Aescine uit wilde paardenkastanje. Aescine helpt om de doorbloeding van de grote beenaderen te ondersteunen. Aesculaforce tabletten bevat deze plant.

Aesculaforce tabletten helpt bij spataderen en aambeien en ter verlichting van de symptomen van vermoeide en zware benen, kramp, rusteloze benen, ten gevolge van een verminderde doorbloeding van de aderen.

U kunt Aesculaforce dus ook gebruiken bij kramp in de benen en rusteloze benen bij een verminderde doorbloeding van de aderen. Vooral mensen met een staand beroep (zoals onderwijzers, winkelpersoneel en koks) kunnen steun nodig hebben voor het behoud van een goede bloedsomloop en sterke vaatwanden.

A. Vogel Aesculaforce tabletten

A. Vogel Aesculaforce tabletten klik hier om te bestellen

Hoe ontstaan spataderen?

De slagaders in uw lichaam hebben als doel om bloed te distribueren door het hele lichaam. Dit zuurstofrijke bloed wordt door verschillende lichaamsdelen gebruikt om te kunnen functioneren. Na gebruik stroomt het inmiddels zuurstofarme bloed – via de gewone aderen (venen) – weer terug naar het hart. In de grote beenaders bevinden zich ‘kleppen’ die ervoor zorgen dat het in de benen gebruikte bloed maar in één richting terug naar het hart kan stromen. Namelijk naar boven. Als er te veel druk op een klep staat door bijvoorbeeld te veel staan of zitten, dan kan de klep gaan lekken. De druk op de ader wordt groter en dit heeft ook effect op de andere kleppen in de ader. Wanneer ook die zich niet meer goed sluiten, wordt het zichtbaar als een spatader.

Behandeling spatader(en): Paardenkastanje helpt

De paardenkastanje (Aesculus hippocastanum) ondersteunt de doorbloeding in de aderen en helpt bij de behandeling van spataderen. Ook zware, vermoeide en rusteloze benen zijn erbij gebaat. En bij kramp in de benen kunt u Aesculaforce ook gebruiken. In Aesculaforce tabletten is het actieve bestanddeel van de paardenkastanje verwerkt, afkomstig uit de zaden.

Een tablet bevat 2,5 g verse zaden. Dat betekent 50 mg aescine per tablet.

 

Bron: 12-12-2017 A. Vogel