Aanbieding van de week: Oral B Elektrische Tandenborstel Trizone 5000

Oral B Trizone 5000

Onze aanbieding van week 24: (helaas al uitverkocht!)

ORAL B ELEKTRISCHE TANDENBORSTEL TRIZONE 5000

Van €119,99 voor €89,99*

 

De Oral-B TriZone 5000 elektrische tandenborstelkop heeft de vorm van de borstel van een manuele tandenborstel, maar is ontworpen om aanzienlijk beter te reinigen. Je kunt poetsen zoals je gewoon bent, maar je verwijdert veel meer tandplak. Laad de elektrische tandenborstel op en activeer de drie speciale reinigingszones. De powertip maakt de achterkant van de tanden schoon, kortere borstelharen reinigen de tandoppervlakken en langere borstelharen reinigen diep tussen de tanden, voor een drievoudige reiniging. Je kunt nu je tanden poetsen zoals je gewoon bent, met een revolutionair resultaat.
De Oral-B Trizone 5000 elektrische tandenborstel met 3D-technologie heeft 5 functies:
1. Dagelijkse reiniging: Stand voor dagelijks gebruik met 2 minuten poetstijd
2. Tandvleesverzorging-stand: Voor effectieve stimulering en massage van tandvlees.
3. Sensitive: Heeft een lagere snelheid dan ‘dagelijkse reiniging’ om op zachte wijze gevoelige tanden te reinigen.
4. Whitening: Varieert in snelheid voor een polijstend effect op het tandoppervlak waardoor oppervlakkige verkleuringen effectief worden verminderd.
5. Met SmartGuide voor persoonlijke coaching bij de mondverzorging: Toont de tijd, de poetsgebieden en de standen.

TriZone-technologie
Oral-B presenteert opnieuw een grensverleggende tandenpoetsmethode met dynamische drievoudige reiniging. Andere Oral-B borstels zijn ontworpen om de beweging van professionele gebitsreinigingsinstrumenten te evenaren, maar de TriZone® bootst de poetsbeweging van een manuele tandenborstel na met het voordeel van het vermogen van een elektrische tandenborstel, voor een superieure mondverzorging.

Oral B Trizone 5000

Oral B Trizone 5000

Vervangen opzetborstel
Als de kleur van de indicatorborstelharen tot halverwege is vervaagd, weet je dat de opzetborstel moet worden vervangen om goed te kunnen blijven poetsen. Tandartsen raden aan elke drie maanden de borstel te vervangen.

Oral-B opzetborstels
Alle volgende Oral-B opzetborstels kunnen gebruikt worden in combinatie met de Oral-B TriZone 5000 White elektrische tandenborstel: CrossAction, FlossAction, 3D White, Precision Clean, Sensitive Clean, TriZone, Power Tip en Ortho.

Opgeladen Oral-B TriZone 5000 SmartSeries elektrische tandenborstel 
Een volledig opgeladen Oral-B TriZone 5000 elektrische tandenborstel kan bij normaal gebruik tot 10 dagen lang gebruikt worden. Om ervoor te zorgen dat de batterij de maximale capaciteit behoudt, dien je hem helemaal op te gebruiken alvorens hem weer op de oplader te plaatsen. Doe dit minimaal eens per half jaar voor het beste resultaat.

Producteigenschappen
– Het 3D-reinigingssysteem pulseert en beweegt heen en weer om meer tandplak te verwijderen dan een manuele tandenborstel.
– TriZone-technologie met dynamische drievoudige reiniging is ontworpen om de bewegingen van professionele tandheelkundige reinigingsinstrumenten na te bootsen. De poetsbeweging van een manuele tandenborstel wordt nagebootst met het vermogen van een krachtige elektrische tandenborstel, voor een superieure mondverzorging.
– Oplaadbare elektrische tandenborstel met 5 functies: Dagelijkse reiniging plus zichtbare poetsdruksensor, Tandvleesverzorging, Sensitive, Whitening, draadloze SmartGuide.
– De drievoudige poetsdruksensor licht op als je te veel druk uitoefent, de timer geeft de door tandartsen aanbevolen poetstijd van 2 minuten aan.
– Met SmartGuide voor persoonlijke coaching bij de mondverzorging. De SmartGuide is een draadloos apparaat dat de poetstijd toont en aangeeft wanneer er van het ene naar het andere kwadrant gegaan moet worden tijdens het poetsen.

Oral B TriZone 5000 Elektrische tandenborstel

Oral B TriZone 5000 Elektrische tandenborstel TImer

Oral B TriZone 5000 Elektrische tandenborstel

Oral B TriZone 5000 Elektrische Tandenborstel Verpakking

*Actie is geldig in week 24 van 2016 en geldt: OP=OP 

(helaas al uitverkocht!)