6 dingen die je NIET moet doen op Valentijn

Oh, Valentijn. De dag van de romantiek. Die ene dag in het jaar dat je je geliefde éxtra in het zonnetje zet. Of misschien wel die ene dag in het jaar dat je genoeg moed verzameld hebt om je geheime crush een anoniem bericht te sturen. Veel mensen zijn gek op Valentijnsdag, maar het is behoorlijk lastig om voor je partner een cadeau uit te zoeken. Je wil niet te zoetsappig overkomen, en tegelijk wil je een cadeau dat écht bij je partner past.

Die keuze is natuurlijk reuze. Om je een klein beetje in de richting te helpen hebben wij de 6 dingen die je absoluut NIET moet doen voor Valentijnsdag, voor je op een rijtje gezet!

6 dingen die je NIET moet doen op Valentijn

1. Keukenaccessoires – Tenzij je man of vrouw heeft aangegeven dat ze het heerlijk vinden om in de keuken te staan, is dit géén goed idee. Het kado kan opgevat worden als een hint om meer in de keuken te staan, en dat wil geen enkele partner horen.

2. Een digitaal kaartje – Het is zo onpersoonlijk om je partner een digitaal kaartje te sturen. Als je een kaart wil sturen, doe dit dan op de ouderwetse manier: handgeschreven en met een postzegel. Daarmee scoor je echt punten.

3. BreastGro of Libido pillen – Er is niets meer beledigend dan pillen om het uiterlijk of libido van je partner te veranderen. Je geeft hiermee basically de boodschap dat je niet tevreden bent met je partner zoals zij/hij is. Er is geen goed alternatief voor; doe het gewoon NIET.

4. Afslankproducten – NEE. NEE. NEE. Dit is een absolute No Go! Zowel vrouwen als mannen raken ontzettend onzeker als je ze verteld dat ze moeten afvallen. Hoe lief het ook bedoeld is (ja maar schat, ik wil je alleen een duwtje in de rug geven!), hiermee kun je absoluut niet aankomen op Valentijnsdag. Of nooit. Eigenlijk.

5. Schoonmaakartikelen – Het is gewoon geen goed idee. Je partner een dweil of een fles allesreiniger geven? Niemand wordt daar blij van en het geeft ook nog eens een ondankbare boodschap. Wat je wel kunt doen? Het huis als verrassing van top tot teen schoonmaken voor je partner. Daar worden ze nog eens blij van.

6. Niets – Hoe vaak je partner ook gezegd heeft dat Valentijn commercieel is en dat jullie het toch niet hoeven te vieren, ze zijn stiekem vaak toch verdrietig als je écht helemaal niets doet. Zorg dus dat je áltijd een kleinigheidje hebt, zelfs als jullie hebben afgesproken niks voor Valentijn te doen.

 

Wil je graag weten wat je wél kunt geven op Valentijnsdag? Kies dan eens iets voor een kado waar jullie samen iets aan hebben. Een bordspelletje, een fles massageolie of misschien wel een speeltje voor in de slaapkamer