Ondersteun je weerstand* en energieniveau** met de pure supplementen van AOV

Goede voeding en regelmatig bewegen zijn twee belangrijke ingrediënten voor jouw gezondheid. Het lukt alleen niet altijd om zo gezond te leven en kan het immuunsysteem daarom soms wel wat hulp gebruiken.Kies jij voor puur om jouw weerstand te ondersteunen? Bijvoorbeeld met de 101 Multi Basis met vitamine D3, C en zink ter ondersteuning van de weerstand.

AOV heeft ruim 165 voedingssupplementen voor jou. 80% daarvan is vrij van kunstmatige hulp- en vulstoffen en synthetische geur-, kleur-, smaakstoffen. Je herkent ze aan het witte etiket. Puur en alleen vitamines, mineralen of kruiden in een plantaardige vegan capsule!

• Puur, zonder hulp- en vulstoffen. Herkenbaar aan het witte etiket
• Plantaardige vegan capsule
• Vrij van allergenen
• Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Kies als aanvulling een Multi die bij je past

Je lichaam heeft veel verschillende voedingsstoffen via de voeding nodig, zoals vitaminen en mineralen. Een multivitamine levert jou die aanvulling op de dagelijkse voeding, zodat je in ieder geval alle vitaminen en mineralen voldoende binnenkrijgt. De Multi’s van AOV hebben een zo natuurlijk mogelijke vorm zodat het lichaam deze makkelijk herkent en opneemt.

101 Multi Basis is een complete multi met goed opneembare vitamines en mineralen ter aanvulling op de dagelijkse voeding. Deze multi levert je een uitgebalanceerde combinatie van vitamines en mineralen. Het bevat onder andere vitamine D3, C en zink* ter ondersteuning van de weerstand. 101 Multi Basis bevat 60 vegacaps en is geschikt voor vegetariërs .

111 Multi Probiotica is een combinatie van een multi en probiotica. Het bevat goed opneembare vitamines en mineralen, waaronder 25 mcg vitamine D. Vitamine D draagt bij aan de normale werking van het immuunsysteem en verhoogt de calciumopname in de botten. Vitamine B1, B2, B3, B5, B6 en B12 ondersteunen het energieniveau**. 111 Multi Probiotica bevat 60 vegacaps en is geschikt voor vegetariërs .

Ondersteun je immuunsysteem met vitamine C en D

Vitamine C is misschien wel de meest bekende vitamine, voornamelijk vanwege de positieve invloed op je weerstand. Maar ook vitamine D draagt bij aan de normale werking van het immuunsysteem. Extra vitamine C en vitamine D in de vorm van een supplement kan hierin ondersteuning bieden.

313 Vitamine C 500 bevat 500 mg vitamine C per tablet, daarnaast zijn bioflavonoïden en rozenbottel toegevoegd. Vitamine C ondersteunt de afweer en zorgt mede, naast andere belangrijke stoffen zoals vitamine D, voor een goede weerstand. 313 Vitamine C 500 bevat 60 vegacaps en is geschikt voor vegetariërs en veganisten  .

409 Vitamine D3 druppels helpt bij opname van kalk in de botten en draagt bij aan het behoud van sterke botten en tanden. Daarnaast is vitamine D belangrijk voor een normale spierwerking en zorgt het mede voor een goede weerstand*. 409 Vitamine D3 druppels heeft een neutrale smaak met 25mcg vitamine D3 per druppel. Het bevat 15ml en is geschikt voor vegetariërs.

Vergeet je mineralen niet

Mineralen zijn net als vitamines onmisbaar voor de gezondheid. Mineralen komen in de natuur voor in gesteenten en komen via planten en dieren in kleine hoeveelheden in onze voeding terecht. Soms kan ons lichaam wel wat extra mineralen gebruiken. Dan kan aanvulling met een voedingssupplement wenselijk zijn.

523 Selenium & Vitamine E:Selenium en vitamine E zijn beiden antioxidanten die helpen lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Daarnaast draagt selenium bij aan de conditie van het haar en behoud van normale nagels. 523 Selenium & Vitamine E bevat aminozuur gebonden selenium en d-alfa-tocoferol, de natuurlijke vorm van vitamine E. 523 Selenium & Vitamine E bevat 60 vegacaps en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

537 Zink Citraat: 537 Zink Citraat (25 mg) bevat 25 mg organisch gebonden zink per vegacaps. Zink draagt bij aan een goede weerstand* en helpt de lichaamscellen te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Daarnaast ondersteunt zink een normale concentratie, leervermogen en geheugen en houdt de geest helder. Het bevat 60 vegacaps en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Geschikt voor jou? Wil je zeker weten of een supplement geschikt is voor jou? Je vindt alles in één oogopslag op het etiket of vind hier een supplement dat aansluit bij jouw wensen.

KAG-nr. 431-0620-2077