Erkend Specialist in Zelfzorg

keurmerk zelfzorg online

keurmerk zelfzorg online

Verantwoorde zorg, ook online

Steeds meer zelfzorggeneesmiddelen en gezondheidsproducten worden online gekocht. Omdat wij er als verkopers van deze middelen zeker van willen zijn dat die verkoop deskundig en veilig gebeurt, hebben we het Keurmerk Zelfzorg Online ontwikkeld. Alle online verkopers van zelfzorggeneesmiddelen en gezondheidsproducten kunnen dit keurmerk op hun website zetten – als ze aan een aantal strikte regels voldoen. Zodat u bij uw online aankoop zeker weet dat u een veilig product koopt.

Een website met het Keurmerk Zelfzorg Online waakt net als de drogist als Erkend Specialist in Zelfzorg over de verantwoorde verkoop van zelfzorggeneesmiddelen. Zodra u een geneesmiddel koopt, krijgt u deskundige voorlichting. Websites met dit keurmerk vertellen u alles over het juiste gebruik van het product, de leeftijdgrens, gebruiksduur en de maximale hoeveelheid die u verantwoord kunt bestellen. En als u vragen heeft, is er altijd een opgeleide drogist bereikbaar om u te woord te staan. Zo weet u zeker dat u de beste oplossing krijgt voor uw gezondheid.

Neem geen risico’s met uw gezondheid,

bestel bij een webshop met het

Keurmerk Zelfzorg Online

 

Websites met het Keurmerk Zelfzorg Online

✓ Verkopen betrouwbare zelfzorgproducten

✓ Geven duidelijke en juiste informatie over product en aandoening

✓ Zorgen dat er altijd een drogist bereikbaar is

✓ Waken over veilig gebruik van zelfzorggeneesmiddelen

 Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of de WC en gooi ze niet in de vuilnisbak. Ga in uw gemeente na wat u met geneesmiddelen moet doen die niet meer nodig zijn. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu.

Zie: http://www.erkendspecialistinzelfzorg.nl/keurmerk-zelfzorg-online